Канадський Марк Chat
-
-
Доброго вечора , можливо хто йде шляхом зварювальника в альберті , чи тяжко знайти роботу? Мова а2-в1. І чи є шанс на pr по цій професії? Знаю що в альберті зварщик має мати місцевий сертифікат . Чи проходить дана професія без сертифікату на pr? Зараз стою на рубіжах оборони нашої Неньки. Удачі всім у Новому році
-
Дякую
-
Доброго вечора любі друзі. Знаю, що багато різних запитань і напевно схоже на моє було неодноразово. Але можливо, хтось хто є в Вінніпезі зможе допомогти порадою. Ми маємо прилетіти в лютому. У мене освіта "соціальний педагог", маю рекомендації від моїх попередніх роботодавців. Чи є робочі місця в домі по догляду за людьми похилого віку, або на соціального працівника в іншій сфері. Знаю, що жінкам важче знайти роботу. Тому, можливо хтось вже працює в подібній сфері діяльності, напишіть будь ласка, в приватні. Освіта в Українському Католицькому Університеті. Англійська В 1-2. ( Ще вивчаю)) Їдемо сім'єю, дитина 3 роки. Дякую, щасти вам усім.
-
Теж цікаво
-
Проходить, нижче ссилка на список професій які не проходять.. www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-eligibility.aspx
-
Так а де ви збираєтеся жити? Якщо план з'їздити поміняти права у іншу провінцію, повернутися у Онтаріо і користуватися ними, то так не вийде, все одно їх доведеться замінити. Отримуйте там, де збираєтеся жити.
-
Добрий день, хто знає яка процедура вступу до університету Британської Колумбії, і чи може хтось знає як контакти людей, які займаються допомогою з поданням документів до університетів в Канаді
-
Кажуть, що потрібно 2 роки стажу на канадських правах. Тобто в умовний Монітобі доведеться 2 роки жити.
-
Я вирішила написати цій пост , щоб , перш за все , підтримати тіх жінок, які як і я колись, не можуть наважитися поїхати до Канади без чоловіка однієї з дитиною.... Мені це рішення далося дуже не просто, напевно тому, що це означало розділити сім'ю, залишити чоловіка, дорослого сина (20 років), батька, а по-друге, звільнитися з гарної роботи з гідною зарплатою. Я розуміла тоді і розумію зараз , що я не зможу ще довго (а возможно і ніколи ) вийти на той рівень доходу, який , в мене був в Україні, але більшість їде зараз до Канади, не заради грошей, а заради мирного життя та шансу побудувати щастливе майбутнє своїм дітям та собі . Три тижні тому я написала в цей чат і попросила допомогти зустріти мене з дитиною в аэропорту, на що кілька чоловіків накинулися на мене з питаннями : до я тут забула ... чому Канада ? чому Калгарі ? та ще кілька дивних , як для мене , запитань.... Найцікавіше, що писав чоловік, який живе в Канаді зі своїми дітьми вже давно , який поняття не має, що таке регулярни сирени та вибухи , що таке залишатися без світла, води з дитиною , не зная , що буде завтра ...
-
Нашлась добра людина, яка зустріла мене з сином в аєропорту, чоловік, який помог закупити продукти та відвіз нам до квартири, яку я арендовала на перші 10 днів. Починаючи з наступного дня, я почала займатися документами та вирішення поступово усіх питань : 1ий роб. день : отримала SIN; 2ий роб. день : відкрила банк. рахунок та купила моб. картки ( безлімітні дзвінки та 40 GB на місяць за $ 35), посмотріла 2 квартири); 3ий роб. день : арендувала однокімнатну квартиру ( + den) з мебелью у новому гарному району без кредітной історії ( usd 1500/ перший місяць + депозит usd 1500); 4ий роб. день : подала на health cards та записалася на безкоштовний мастер класс : як зробити проф.резюме; 5ий роб. день : закупила необхідні речи на кухню для нової квартири ; 6ий раб.день : оформила проіздной за $ 40 на місяць , та зареєструвалася у центральній бібліотеці Calgary; 7ий роб.день - планую переїхати до нової квартири !!!
-
Коли я їхала сюди вмене ніколи не було у Калгарі, але кожний день я знайомлюсь з новими людьми, та завожу друзів. Мені допомогає у цьому знання англійської мови та моя відкритисть. Я вірю, що все залежить від нас самих, від нашого очікування, думок, рішень та дій !!! 🌷 Буде важко, але ми впораэмося !!! 🙏 Лише коли ми діємо, наші страхи відступають!☀️ Бажаю всім добра,віри,удачі ❤️❤️❤️