Канадський Марк Chat
-
Дякую, дуже. Іду туди❤️
-
Шикарна штука, на роботі користуюсь коли -30 і нижче
-
Привіт, а підкажіть будь ласка, де купити контактні лінзи без рецепту чи можливо недорогі оптики де той рецепт можна взяти? (Калгарі)
-
Добрий вечір, підскажіть що таке кризова форма. Дякую.
-
І де її знайти)
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis?fbclid=IwAR2IQphlKf3K_qqp_aEGHTrD3kIw5T5u9GJtVL7LsaWOTjSsEwGeY_xCpQ8
-
Внести зміни в анкету Запитати як справи з розглядом І т.д
-
В різних містах можете, не обов'язково туди де біометрія.
-
Підкажіть будь ласка в яку країну краще їхати щоб швидше отримати візу якщо особисто везти паспорти? Хто скільки часу очікував на вклейку? коли забираєш паспорт чи потрібен письмовий дозвіл людини щоб забрати (якщо це не твій родич)? Скільки чекали в Варшаві?
-
Всім привіт, скажіть будьласка хтось є тут хто вилітав по SINGLE JOURNEY TRAVEL DOCUMENT, ЦЕ ОДНОРАЗОВИЙ ДОКУМЕНТ НА ВИЇЗД ДО КАНАДИ БЕЗ ЗАКОРДОННОГО ПАСПОРТА, БУЛИ ПРОБЛЕМИ З ЦИМ ЧИ НІ, ДЯКУЮ.
-
Вітаю! Які реалії по часу отримання пиар? З моменту подачі?
-
В Варшавi особисто не подасте паспорт, тiльки через посередника ( 2 тижнi) Або поштою ( до 5 тижнiв) чекати паспорт назад з вiзою
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка , якщо прийшло запрошення на вклейку візи і я хочу особисто відвезти паспорт мені попередньо потрібно десь записуватись на дату та час , чи можу в будь який день привести паспорт , дякую )
-
Яка краiна?
-
Австрія
-
Надаль не знаю. Я здавала в Польщi
-
Ми з України вислали в Берлін з посередником, то час очікування до 4 тижнів. Моя мама вислала у Варшаву кур'єром, очікує вже більше 2 місяців.
-
я в Берліні пробувала записатися - такої опції нема, запис тільки на біометрію. більшість людей кажуть, що особисто вже не приймають (про Берлін не чула, але про інші візові центри тільки така інфа) на сайті щодо берлінського відділення розписані тільки розцінки, якщо відправляти поштою. теж хотілося б відвезти особисто, але ще не розібралася до кінця, чи це можливо((
-
Доброго дня. Хочу відправити паспорт на вклейку в Берлін, а забирати думаю особисто, хто знає чи треба записуватись, і де після вклейки буде знаходитись мій паспорт?
-
А як збибираєтесь забирати особисто якщо паспорт буде в посольстві? Чи ви в Берліні?
16 Jan 2023, 06:08
Post 27172 of 64839
14 days ago