Канадський Марк Chat
-
Ви самі ходите з резюме , чи подаєте онлайн?
-
Онлайн
-
Доброго дня скажіть будь ласка чи є тут українці які живуть в Монгтоні ? Планую їхати туди . Поділіться досвідом життя там .
-
Привіт! Напевно для переглядів вставили, тепер так гроші заробляють - welcome to a new era. А також з вашого дозволу пані та панове я хотів би попросити вас передивитись мій YouTube канал (кому цікаво): m.youtube.com/@TNTL13 я викладую смішні відео зібрані з цілого інтернету. Сміх лікує, і напевно тепер вам і мені це так необхідно. Дякую, Гарного дня
-
Ходіть самі до них з роздрукованим резюме
-
Це тематична група, а не базар-вокзал.
-
Якійсь дитині в руки потрапив телефон👌😁
-
Всім доброго дня, хто щось знає про м'ясокомбінат в Альберті? Як туди влаштуватися і як після 1 відробленого року там податися на PR?
-
Або інтернет-маркеті
-
Та де завгодно В будь-якому маркеті електроніки
-
Підкажіть будь ласка де купити перехідник ?
-
Наприклад?
-
наприклад вбиваете в гугл перехідник для амер розетки) це ж елементарно
-
В доллараме подивись
-
Підскажіть будь ласка у яких містах ще виплачують додаткову допомогу крім 3000?
-
Привіт, допоможіть обрати перевізника з Торонто до Едмонтона. Air Canada чи West jet?
-
Шукаю репетитора Англійської мови.
-
Треба дзвонити, бо багато людей ы дуже черги великі. Ще ніби приймали аде краще контактувати з волонтерами. Щоб вони просто на вас яекали.
-
Вітаю, хтось будь ласка зараз може скинути 170грн на картку з поверненням? Терміново 🆘
-
Привіт всім! Підкажіть, якщо хтось летів під час вагітності, які документи, чи справи потрібно мати з собою і до якого сроку вагітності дозволяють переліт? Чи не було якихось проблем з перельотом, особисто в когось в цей період? Дякую!
16 Jan 2023, 06:08
Post 35142 of 64839
4 days ago