Канадський Марк Chat
-
Українські права, воркперміт, загран, пруф оф адрес
-
Хлопці та дівчата, земляки! Підкажіть, будь ласка, для новоприїхавших. Не знаємо де знайти це..... Які документи потрібні для обміну водійського українського посвідчення в Альберті? Чи потрібна heаlth card, це дуже важливо для мене знати....! Будь ласка, більш детально розкажiть....Дуже буду вдячна! ...
-
Шановне товариство! Ви коли подавали паспорт на вклейку візи, то що мається на увазі під A copy of your biometrics sticker, if applicable? Це наклейка позаду на паспорті?
-
Доброго дня, порадьте стоматолога який працює по бенефітах?
-
Не всі. А деякі вигадують якісь нісенітниці. А про місто ви влучно підмітили
-
Спробуйте через сімейного лікаря. Вони дають направлення
-
Та всі працюють. Ви місто не вказали, де шукаєте
-
Порадьте будь ласка онколога в Торонто????
-
В Едмонтоні , ми лікувались тут Працюють асистентами українки Нам сподобалось maps.app.goo.gl/qK2j8mCmLCT9onh39?g_st=ic
-
😂😂😂 У будь-якому випадку, при запису на прийом це швидко уточнюється
-
У нашому селі не всі )))
-
У нас в Калгарі усі, кого знаю, йшли до першої найближчої клініки. Може, співпадіння. Всі працювали з бенефітами, ще й сумували провінційні з робочими
-
Привіт Можливо хтось в найближчі дні буде їхати в Red Deer з Едмонтона, туди і назад ? І зможе взяти мене з собою ? (дорогу оплачу) Або просто і без мене зможе привезти люльку для малюка) Напишіть в пп. Дякую.
-
Доброго вечора хочу запитати чи немігби хтось допомогти із купівлею автомобіля в місті Едмонтон Раніше не купляв автомобіль Немає досвіду купівлі За допомогу був би дуже вдячний
-
Якщо потрібна інформаційна допомога , що куди і як , напишіть , розповім Якщо з перевіркою підбором , таким не допоможу. Але «помагателів» за гроші , повно. Будьте обережні
-
Всім привіт) Моя сестра репетитор англійської мови, має 8 років стажу, і в неї звільнилося місце на репетиторство, може хтось хоче підтягнути мову, чи записати діток. Звертайтесь)
-
я чекала приблизно 8 місяців, подзвонила на канадську гарячу лінію і розказала про те, що довго чекаю наступного дня лист прийшов
-
Всім привіт, підкажіть як краще долетіти до Торонто з України? Хто з якого міста летів, і скільки часу у вас займала дорога?
-
Це зрозуміло Я просто думаю через яку країну краще їхати
-
З Варшави до Торонто є прямий рейс польськими авіалініями. Якщо купувати місяці за 2-3 то ціна дуже навіть непогана. Пересадок немає, переліт годин 9.
16 Jan 2023, 06:08
2 days ago