Канадський Марк Chat
-
а який сенс в сімейному лікарі? Щоб чекати потім чергу тижнями? Якщо в волк ін можна день в день потрапити.
-
Як на мене, то для чеку свого здоров'я. Направлення до спеціалістів та УЗД, контроль хроніки раз на рік. Перевірився і живеш рік спокійно, якщо гострий випадок - емердженсі. В Канаді система ох.здоров'я краще працює на раннє виявлення та чудово в умовах госпіталя.
-
Всі можуть подавати.
-
СЛАВА ГОСПОДУ БОГУ НАШОМУ!!! Вибачаюсь дуже що можливо не по темі...Дуже прошу,будь ласка допоможіть,я не обман і тому подібне, кінчається бензин,та нас дуже підвели знайомі з грошима,навіть повертатися немає вже куди,а нам ще орієнтовно 850км їхати,на Закарпаття Іршавський район.А в кишені майже нуль.Ми їдемо сім'єю,в машині двоє дітей.Звернутися просто немає зараз до кого,а якщо хто і є,то також самі потребують допомоги,ми біженці із Херсонської області, .Будь ласка позичте хто скільки зможе на бензин,не кажучи вже про продукти харчування,взагалі десь 3-3.5 тисячі гривень потрібно на паливо щоб доїхати,та можливо хочаб на якісь мінімальні продукти в дорогу,бо не маємо взагалі нічого,малі голодні,нам зайвого не треба,і прошу допомоги як батько з повагою,розумію що не повинен був допустити такої ситуації,але зараз такий час що ніхто не може бути впевненим у якій саме ситуації може опинитися.Я обіцяю що поверну при першій змозі.Я правду пишу,розумію що можна подумати відразу,але ситуації різні бувають.Не залиште без уваги будь ласка.Треба можу відеодзвінком підтвердити,скину документи Чи що треба. Благаю.Ситуація безвихідна,якщо Господь покладе на сердце допомогти нам хто скільки зможе,будемо дуже вдячні. +380931983271
-
Всім привіт Можливо хтось знає ,якщо закордонний паспорт закінчується через 2 місяця, Я зможу вилетіти і повернутися через тиждень в Канаду ?
-
www.apple.com/ca/store
-
www.apple.com/ca/
-
fb.watch/oaUKtab1JF/
-
так, ніби в канаді і спокійно, але сенс цього життя в ньому не зрозуміти, працюють люди за 17-20 доларів на годину, живуть все на кредитах, у орендованих квартирах, свої квартири вже не куплять ніколи, хоча в Україні є своє житло .
-
нехай хтось купить будинок або квартиру в 2023 або в 2024 за 500 000, напише сюди в тему.
-
А хто вам заважає заробляти більше ? Купити будинок не в кредит? Канада- країна можливостей. Перед вами усі двері відкриті!
-
яку кар'єру в 45 років, кому я там потрібен у Канаді, я проживаю в Україні в Харкові, сюди додався щоб дізнатися про цей гребаний саний смартфон, який не може товариш купити в калгарі за 2 роки.
-
Таким людям не цікаво в чатіках сидіти. А тим паче хизуватися. Так хто чи що вам заважає зробити собі кар'єру в Канаді?
-
при тому, що він працює з 1 вихідним на тиждень, ось так виїхав у канаду.
-
А, зрозуміло. А що ви чекали від Канади? В 45 років в чужій країні треба починати з нуля. А як ви хотіли? Або не з нуля. Ви ж до 45 років вже нажили і гроші і професію і досвід. В чому проблема?
-
проблема в тому що товариш з Харкова який продав машину, інструмент, переїхав у канаду в калгарі з сім'єю, працює на 2 роботах, і не може купити за гроші звичайний samsung A34, так як це квест там, а ще такої моделі може у них і ні. Вам так зрозуміло
-
цю проблему із покупкою за гроші смартфона в канаді я поставив у темі у марка, думаю так зрозуміло.
-
Канада не Україна, де в кожен магазин зайдеш і вибереш будь-який смартфон і є на вітрині в наявності.
-
Але це Україна, Харків.
-
І від цієї ціни можна 500 грн забирати, якщо замовити по тіл цю модель
16 Jan 2023, 06:08
Post 54456 of 64839
17 days ago