Канадський Марк Chat
-
Ванкувер 🥰
-
Теж спочатку не міг пити Root Beer 🍺 а зараз коли є вибір, тільки його і беру ☺️
-
А ну спільното підскажіть , неможу визначитись , Калгарі чи Торонто ?!)
-
Якшо достатньо коштів, то хоть Ватикан
-
Більше вимог від вас у Торонто. Але і можливостей. А work life balance - Калгарі
-
Торонто, більше можливостей 😄
-
Можна пожити по півроку в кожному місті, ще залишиться 2 роки WP (для подальшого подання за програмою PR )
-
В Калгарі максимально скучно, Тіки мертві гори і все, місто досить депресивненьке, клімат досить поганий, ціна на нерухомість майже така як і у Торонто 🙃
-
Та і дивлячись, що збираєтесь робити, коли WP скінчиться
-
За нерухомість ви дуже неправі, ціни кардинально різняться. І щодо клімату - як довго ви жили у Калгарі, щоб зробити ці висновки? Як на мене, тут значно комфортніше кліматично, аніж у Києві, а тим паче, у постійно вологому Торонто . Ну і щодо "мертві гори" - це лише ваші відчуття
-
Цієї зими було два морозних ьижні: перший наприкінці жовтня, до -20, а другий ось у лютому 5 днів до -35. Це не критично. Влітку так, правда з пожежами. Але в інших містах інші біди. Ванкувер - пів року депресивної погоди. Це на любителів сірого та дощового
-
1 bed 2200$
-
Майже 2 роки тут, літом жара, зимою -30, сухість максимально погано впливає на мене, Для авто ще гірше, дороги максимально наближені до українських, каміння яке зимою посипають потому летить у вашу автівку, не кажучи про град літом 😅
-
Кажу Ванкувер 🤠 або Шарлоттаун 👽
-
Та і кожного літа смог, бо ліса горять постійно і їх тут більше ніж в інших провінціях 🥰 Зими казкові до -40 🥶 Все як ми любимо в Україні. Калгарі обігнало навіть Торонто по росту цін на рент, на 3-му місці в списку по Канаді 🤑
-
Та ніби норм місто) але краще на північ, через років 20 в калгарі буде як в Африці 😂 нащо вам та жара)
-
Так, будь ласка. З жовтня звільняю це житло
-
Якщо вам 40+ тоді вам в Калгарі 😆
-
Там електрика ⚡️ не по фіксованій ставці
-
Тоді я їду до Вас
16 Jan 2023, 06:08
Post 58740 of 64839
3 days ago