Канадський Марк Chat
-
Бл.., і тут шлюхи)
-
1.29385 через WISE
-
А ви хто такий? На даний час бачу, що ви каламутите тут. Школа безкоштовно, продовження після уроків платите.
-
Я реєструвала сина у католицькій білінгвістичній школі. Перший внесок 100$, на покупку шкільного приладдя 149$, автобус на перші місяці безкоштовний. Навчання безкоштовне, їжу давати з собою, продльонку не питала ще, але у інших школах вона близько 500$ на місяць
-
Дякую вам, оце конкретна відповідь на конкретно поставлене запитання. А то безкоштовно, безкоштовно.
-
Що я каламучу! Хочу дізнатися які витрати в Канаді і це я каламучу? Ось ви зараз сказали, що продовження платне, та я так розумію, що ще й не дешеве. А мені до цього відповідали, що все безкоштовно. А тепер 500 множимо на 10 це приблизно 5000 $ у рік за школу.
-
продльонка це не школа, а як нагляд за дитиною поки родина працює. Хокей 900$ за сезон наприклад)) теж витрати але ж не обовязкові
-
Не можу зрозуміти, що таке 900$ за сезон?
-
900$ оплата за 3 місяці. Заплатили та водите дитину на заняття хокеєм 🤷♀
-
Навчання в школі безкоштовне, як Вам і казали вище. Про вартість продовженого дня Ви не питали, власне.
-
Які претензії? Не хочете не їдете в Канаду. І досить вже спорити.
-
Я так розумію, що продовжений день можна замінити секцією?
-
На продовжений день дитину не треба вести, це або в самій школі, або поруч і їх водять.
Якщо ж це секція - то ви маєте забрати дитину і відвезти на секцію. А взагалі то ваша дитина, ви можете як завгодно їй графік складати😅
-
продльонку беруть ті хто не може забрати дитину після зайняття зразу ( тато та мама працють на повний день, а дитина закінчує навчання о 13:00 наприклад).
-
тому якщо мама не працює, то і продльонка непотрібна 🤷♀ а куди водити то на ваш вибір, я саме попсове узнавала - хокей:) Сокер у них дешевше, заняття на фортепіано дорого...
-
Так вся проблема в тому, що так і буде, батьки працюватимуть повний робочий день, а дитину треба віддавати на продовжений день, з оплатою 500$ в місяць.
-
тоді до секцій його водити буде нікому. А взагалі можете не переживати, оскільки 500$ при працюючих обох батьках це не критична сума, але дуже удобно. Дитину до 12 років неможна залишати одну, тобто неможна щоб дитина на шкільному автобусі повернулась сама додому та чекала батьків. Сусіди мають повне право звернутися в органи опіки🤷♀ А після 12 років то вже самостійний підліток- прожльонки непотрібні
-
Дякую за повну та вичерпну відповідь, Дарья. Як кажуть, світ не без добрих людей.)👍❤️
-
Привіт всім, допоможіть хлопцеві хто чим може, знаю його особисто, зараз захищає нашу батьківщину!
-
Створив соціальну сітку + форум. Розкинув ваші відео по всій сітці, десь біля 20 відео. Ютуб любить коли їх відео вмонтовують в веб-сайти, та й для просування відео каналу добре. Ще й пошукач Гугл буде ренджувати відео, оскільки урли співпадають з заголовками Н1.
6475/64839