Канадський Марк Chat
-
Він вас в два рази молодше , але в 10 раз розумніше та ввічливіше .
-
пропоную, срачі - в пп
-
А ще питання, якщо по приїзді, я хочу продрвжувати працювати на своїй поточній роботі, я можу отримувати ЗП(в канадському банку) та платити податки, і це буде ок, чи треба на канадського роботодавця обовязково ?
-
Ви просто віддалено працюєте на компанію яка в Україні чи яка вам виплачує з/п за українським законодавством то податки ви сплачуєте в Україну, а в Канаді ви просто візітор
-
нічим ви не зобов'язані, але цей опит не допоможе в отриманні ПР
-
ПР, це що ?
-
Ну, компанія не українська, їм всерівно в який банк слати. .
-
permanent resident (вид на проживання) після нього вже йде подача на громадянство
-
Це є пмж- це статус, що надає особі, яка не є громадянином Канади, право жити та працювати в Канаді без жодних обмежень у часі
-
Це it?
-
так
-
Ви в Україні через акт виконаних робіт працювали та гроші на свій фоп заганяли? Чи офіційно були оформлені у компанії?
-
фоп
-
Не треба. Мені Дарія, наприклад, багато відповідей надала на мої запитання.
-
Хм, тоді по факту ви можете відкрити рахунок в Канаді та фірма вам буде скидати на канадський рахунок гроші, по суті можете більше нічого і не робити, але суми я так розумію не маленькі тому потрібно дізнатись як вам це в податкову подати. Але є ще такий варіант, в мене знайомі вже в Канаді але все ще працюють через український фоп (правда із-за курсу не всю суму виводять із рахунків компанії). Вони просто приїхали із запасом коштів тому поки працюють собі та акомулюють нові зароблені кошти, а вже після закінчення війни будуть їх виводити
-
Запитайте в компанії як вони працюють з тими хто в Канаді, повинні знати. Як що ні то хай допоможуть розібратись
-
перші 183 дні не оподатковуються, в цьому році (здається до березня 2023) не треба податки від нас. А за цей час краще проконсультуватися з імішрвційним консультантом як все коректно оформити бо податки в Канаді складні. Ми ще самі не можемо зрозуміти :(
-
не фіксована ставка ? я бачив ніби залежить від прибутку річного
-
то я вам писала, жмакнула відповідь не туди (
-
зрозумів. дякую.
7827/64839