Канадський Марк Chat
-
Пишете я, (призв., ім'я, ном. паспорту), доручаю (приз., ім'я, ном. паспорту довіреної особи), отримати мій паспорт. До доручення додаю копію свого паспорта та паспорта довіреної особи. Дата, підпис. Ми писали українською та англійською мовами. Із зворотньої сторони доручення зробили копії паспортів. Довірена особа має прийти з своїм паспортом. Ще при видачі (якщо є дитина) в неї попросили копію свідоцтва про народження, я швиденько відправила їй на вайбер і паспорти видали.
-
Дякую
-
Так я й про це говорю що хто хочемв США то є варіанти через Канаду
-
Марку напиши мені в приват бо щось не можу до тебе зайти. Поспілкуємося
-
Реальніше з Канади ніж з України))) я це перевірив власноруч.
-
Мені Пані на телефоні з посольства відповіла що він закритий на разі. Записався в Варшаві, на вчорашній момент ще були варіанти запису на 4 серпня і далі +48221530042 Це номер консульства
-
Дякую.
-
Хтось у Львові вже здавав біометрію? Поділіться враженнями, пліз.
-
Запис на лютий був 2 тиждня тому. Я раджу в Поляндію😉
-
Даже зараз такое роблять? А чему ж в Мексике так богато сидять под кордоном...
-
Все зайняло менше 5 хвилин, взяли відбитки, зробили фото
-
А там є де залишити речі? Читав, що не можна проносити нічого крім документів і телефону.
-
Я був з рюкзаком, ні в кого питань не було. І ніде у запрошені не було сказано, що неможна брати речі
-
В запрошені ні, а на сайті пише інше.
-
Ну то таке. То добре, а то я вже переживаю, де там камеру схову шукати.
-
Там її немає
-
І ще одне. Повістки роздають у Львові на вулицях? А то я читаю прямо жахи якісь. І на блокпостах спиняють машини, і ходять по людних місцях пачками виписують чоловікам.
-
Не бачив жодного військового у центрі міста
-
Я теж сподіваюся їх не зустріти. Хоча на автостанції кажуть, що вони часто патрулюють. Треба починати швидко бігати. 😀
-
Провів півтори години біля вокзалу і автостанції, військових або поліцейських з планшетом не бачив
8272/64839