Канадський Марк Chat
-
Ні, більше поки нічого)
-
Я думаю то вже пізніше, коли IRCC перевірять
-
Та, зустрілись там де не думали😂
-
Підкажіть будь ласка чи потрібно після отримання візи виїхати протягом пів року?
-
Зе бест вуйко!
-
😂ой насмішили
-
Ні)))
-
Є одна)) але їй поки тільки 4🤣
-
Доброго дня ,підкажіть ,будь ласка,може хтось знає чи реально у Львові здати біометрію без запису,бо неможливо записатись,немає вільних місць,вже 2-й тиждень моніторю онлайн запис,бо знаю,що у Варшаві можливо і без запису на прийом пройти біометрію
-
Ми здавали в липні.Без запису не можна.Вимагають роздрукований лист з підтвердженням biom.appointment
-
Ще вони списки свої перевіряли,які витягнуті із системи
-
Дякую,це про Львів на біометрію?
-
Так
-
Дякую
-
Будь ласка
-
Друзі, доброго вечора! Підскажіть, будь ласка, була пройдена біометрія інадійшов лист про надсилання паспорту на вклейку візи. Але при вході до особистого кабінету пише , що логін або пароль невірний. Хоча він вірний 100 %. Хто зіштовхувався з такою проблемою? Що робити? Дякую
-
А можна якось на біометрію записатися у Львів іншим способом. Сцуко, немає вільних дат. Бля, чого вони не перелбачили іншого варіанту, крім бля, як паритися і моніторити їхній сайт і той календар з білими квадратами 🥴🥴🥴
-
А можна писати без матів? Чи Ви інакше не вмієте висловлювались?
-
Нерви, друже. Емоції зашкалюють, коли сидиш і моніториш, толку нуль, а в інших людей, які закордоном, з цим кроком жодних проблем.
-
Розумію
8749/64839