Канадський Марк Chat
-
З багажом особистим чи без?це теж важлива деталь яка впливає дуже сильно на ціну
-
З якої сторони подивитись.Якщо нелегалом ,то звісно,а якщо легалізований вїзд ,то те і на те вийде +-
-
З пересадкою завжди трохи дорожче аніж прямі рейси
-
Я сам купував квитки з багажом(23кг) через лот з Варшави до Едмонтона (пересадка Торонто) за 1000 канадських)
-
Но ми пішли до іншого банку де дали лише 500$ для кредиту... Але як то кажуть і на цьому дякую. Яка ситуація в інших містах і банках я не знаю
-
Просто трішки не зручно вийшло коли я декілька місяців тому допомагав людям з документами, і коли прийшли до банку відкривати картки, мені сказали що кредитку їм відкрити не зможемо, хоча мені без проблем відкрили рік тому, і дали гарний кредитний ліміт) коли запитав чому, сказали що є проблеми що українці не сплачують кредити) тому зараз вимагають звіт що ви працюєте)
-
Раніше всі банки без проблем і запитань видавали кредитки)
-
#ВистоялиПереможемо: 24 лютого – друга річниця повномасштабного вторгнення рф в Україну. 🇺🇦 Наші воїни стоять обличчям до ворога! Доведи, що ти не розвернувся спиною! сьогодні - прийди і підтримай своїх де б ти не був!
-
Можна)
-
Машина будинок потрібно кредитну історію мінімум 700+
-
Різні бувають ситуації в життя+ кредитка допомагає прокачувати кредитний рейтинг якщо я не помиляюсь(що дуже важливо в Канаді)
-
Сьогодні в Мадриді та Барселоні.
-
може то заземлення
-
Мені треба 1,5 роки тому не хотіли давати кредитку та моїй дружині, кажу а як вирішити дане питання? Консультант сказав що треба положити на сейв акаунти гроші ну і після того як положив гроші, відразу дали кредитки… я вважаю це нормальною практикою… а не давати всяким шаболдам, зумеркам, блогерам кредитки на право- ліво…