Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 205.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    І я , про це Все може бути
    1 Reply Last reply
    0
  • t2053164327T Offline
    t2053164327T Offline
    Катя
    wrote on last edited by
    Я ж кажу лотерея))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maverick
    wrote on last edited by
    В новому паспорті сина віза до березня 2023, а сам паспорт до 2032
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Добрий вечір Буду вдячна, якщо зможете підказати😊 Хочу написати на кризову форму, щоб пришвидшили розгляд заявки дитини, нам з чоловіком вже прийшов реквест на вклейку, а дитині немає. У кризовій формі є така графа, не розумію, що потрібно обрати в моєму випадку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Також питання, чи правильно я розумію, що потрібно подавати заявку у кризову форму з даними дитини?
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    Запросити пріоритетний розгляд П в тексті ваемописатм
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    Так Від іі імені
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Дякую Вам велике!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Егор
    wrote on last edited by
    Є випадки, що після цього звернення скоріше розгляд був?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Спробую, побачу) Пишуть, потрібно так зробити
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    Скоріше співпадіння Пишуть тисячі людей Відповідь стандартна , все добре , ви в пріоритетному пріоритеті , чекайте Але писати можна
    1 Reply Last reply
    0
  • t2053164327T Offline
    t2053164327T Offline
    Катя
    wrote on last edited by
    Як візовий центр мені відповів - ми вам дуже дякуємо, що повідомили нам про своє занепокоєння)))😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t456464692T Offline
    t456464692T Offline
    Oleksandr Novikov
    wrote on last edited by
    Це якорь дивно в мене ваша була більше дозволеної на 6кг, і ніхто нічого не сказав
    1 Reply Last reply
    0
  • t456464692T Offline
    t456464692T Offline
    Oleksandr Novikov
    wrote on last edited by
    LOT, Westjet
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    Румуни жадібні напевно ))) жарт , насправді добрі люди. Але правила напевно у авіакомпанії такі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михаил Киличенко
    wrote on last edited by
    Привіт, люди. Скажіть будь ласка, навіщо ви їдете в Канаду? Шукаю для себе сильні аргументи та постійно монітора інфу про цю чарівну країну, але не можу знайти причини чому там краще ніж в Європі. Якщо брати зарплату в 15 канадських доларів на годину як мінімальну для людини без освіти. І переводити її в евро, то вона не вища аніж за Німеччину, Бенілюкс, Францію, Ірландію (де розмовляють також англійською). І в країнах західної Європи кожен других розмовляє англійською. Так от переводячи в евро мінімальна зарплатня, як розумію, це 1200 після податків в Канаді. В Німеччині це на 200 евро більше, в Ірландії на 400 евро більше. Також там розвинений громадський транспорт і клімат м'якіший за канадський. Необов'язково мати машину. Аренда житла нижча. В Німеччині можна і за 600-700 на сім'ю знайти начебто. І здається, що Канада по всіх пунктах програє. Як я рахую. Зарплата 2400 канадських доларів. Після податків 1800. За квартиру 1000. На їжу 300-400. Залишається приблизно 600 евро. Навіть страховку на автомобіль включати не буду. Скажіть будь ласка, люди, які вже в Канаді. Яка насправді там ситуація? Вистачає вам на життя? Які плани? Чому ви поїхали в Канаду, а не в західну Європу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana ,
    wrote on last edited by
    Я ще не в Канаді, але скажу за себе. 1. В Європі велика дискримінація. 2. Я у Німеччині. Закон з 1 січня змінюється і у майбутньому дуже важко отримати постійне проживання. А, ще щастя і доля у кожного в їх руках. Щоб Вам зараз не написали, то Вам потрібно прийняти власне рішення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    JM
    wrote on last edited by
    Кожен їде за своїм, для мене наприклад це найоптимальніша країна зі всіх англомовних в плані безпеки та міграційних процесів. Клімат ок, люди ок, роботи по моєму профілю достатньо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5177067809T Offline
    t5177067809T Offline
    Yana Grechukha
    wrote on last edited by
    Ви берете в урахування мінімальну зарплатню і вам не подобаються ті розрахунки, які виходять?) Сюди люди не приїжджають на заробітки, а жити, а ви дивитеся зі сторони щоб швидко заробити. Якщо заробляти зараз, то це Європа, не Канада. Так, перша робота у Канаді і друга також може бути не найкраща, однак за кілька років можна гарно вивчити мову, наробити досвід і це вже буде геть не мінімальна зарплатня, а комфортна, яка дозволить доволі якісно жити. Канада це про спокійне життя у вільному суспільстві. Це змога у доволі короткий період отримати офіційні документи на проживання, а згодом і громадянство, яке відкриває двері майже в усі країни. Це країна, де багато грошей і де є можливість працювати, відкривати свій бізнес і не думати про те, що завтра прийде якийсь х*р і забере усе, що ти чесною працею набув. Тому, якщо ви розраховуєте швидко заробити відразу, це про Європу, не про Канаду. Ну і загалом - хто що шукає. Стосовно клімату, то Канада величезна, можна обрати де жити, тут є місця від дуже сурового клімату і до досить м'якого, наприклад, у Британській Колумбії ростуть десь навіть пальми та персики, я особисто поки не бачила їх, але відео Марка останнє дивилася)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михаил Киличенко
    wrote on last edited by
    Дякую. Не чув, про зміни в процедурі постійного проживання, намагаюся знайти інфу
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags