UA Украинцы Ванкувера
-
Доброго дня. Шукаю кімнату для дівчини з 1 червня.
-
Який район?
-
Адресу будь-ласка
-
Друзі, потрібна порада! Я знайшла житло, яке надають українці старожили. На 1,5 місяці. На час їхнього від'їзду. Через 10 днів мені заселятися. Вони пропонують, щоб частину грошей я їм дала зараз, а решту при заселенні. Напишуть розписку. Я погодилась, їм треба мати якусь гарантію. Вони ще беруть пару людей у інші кімнати. Все ок. Але я не знаю, чи значить щось тут Розписка? Я хочу попросити подивитися їх документи на житло. Що скажете, нормальна ситуація?
-
Добрий вечір шановні, хто не боїться навчитись новій професії по установці сайдінгу, приеднуйтесь в наш дружній колектив українців, навчу всьому та швидко
-
И на маленький срок? Так они не заплатят налог?
-
A як називається ця газета?
-
Скажите пожалуйста, а рекомендация от арендодателя - это какой то документ или письмо в произвольной форме?
-
"Ванкувер и мы" называется. В Taste of Ukraine можно взять, а также вроде в Eurofood Tri-city на Лохиде.
-
Ясно.
-
В свободной форме письмо. Типа такой-то такойтович жил у меня тогда-то, классный чувак, платил вовремя, не шумел, мусор выносил 🤣🤣
-
Всем добрый день
-
А подскажите плиз в тему продажи квартиры в Украине, нужно ли потом налог платить Канаде? Это конечно тупо, но так как мы резиденты, то мы должно вроде как платить налог со всех наших инкомов? А получение денег за квартиру - инком