Ukrainian Vancouver
-
Google " MSP BC apply", там все буде
-
оформлюєте онлайн, потім через декілька днів дзвоните, дізнаєтесь номер, з ним можна пройти медогляд, щоб не чекати поти прийде карта фізична
-
Шукайте типу оголошення - зазвичай в комюніті при наших церква раз на місяц проводять типу мобільні офіси. Же все можна оформити та отримати консультації. Так зручно На мсп треба ворк перміт (який ви в аеропорті отримали)
-
Вітаю. Прилітаю в Ванкувер 21 квітня, шукаю кімнату в довгострокову оренду. Бюджет 1300$
-
Зааплаівся. Ще раз дякую
-
Сподіваюся ви вже розібралися що таке MSP і навіщо воно потрібне. Це - те, що вам необхідно буде оформити якомога скоріше після приїзду. Бажано навіть у той же день подати анкету. Бо провінційна медстраховка покриває більшість видів медичного обслуговування. Якщо, не дай боже, щось трапиться в плані здоров'я у перші дні, краще вже мати MSP покриття (новоприбулі українці з CUAET мають на нього право з першої доби перебування), ніж якось це вирішувати у шпиталі чи потім. Тож рекомендую такий лист пріоритетів: 1. MSP 2. Рахунок у банку 3. Заявка на одноразову фінансову допомогу $3000 4. SIN 5. Права/BCID та усе інше за смаком
-
Я раніше писав, зараз знайду, перепублікую.
-
Подскажите где в Ванкувере лучше всего искать велозапчасти/аксессуары?
-
Если вам нужны стики для Гло или айкоса , а также Эльфбары - напишите мне в личные😉
-
Подаєте документи в університет/коледж , отримуєте лист про сплату за перший семестр , сплачуєте , отримуєте офер від університету , подаєте заявку на стаді перміт (так же як на ворк перміт) .
-
Вибачаюсь, красива дівчина...
-
Ти же не дівчина. У тебе прав менше 😁😊
-
О як цікаво! Коли я відповідаю комусь російською, мій текст миттєво вбивається, а якийсь спам про стіки-айкоси висить і нічого...
-
Привет ребята,подскажите кто делал может,сдали мед осмотр ,без мсп,заплатили деньги ,сейчас пришел мсп,сказали что можно вернуть деньги,как это сделать?
-
треба заповнити заявку на повернення коштів, додати чеки які ви сплатили - та відіслати кудись у Вікторію (на формі буде адреса). Отримаєте за 3-6 тижнів чеки, які можна буде у банку закинути на рахунок чи забрати кешем
-
Всем привет!
-
Всем привет. Кому нужны контакты людей с сигаретами по 5-6$ пишите, может кому-то помогу хоть сэкономить...
-
Привіт всім хтось оформлював провінціальну допомогу? Треба допомога в оформлені ☺️
-
Перший тиждень
-
Працюєш?
16 Jan 2023, 06:08
Post 11421 of 31094
about 10 hours ago