Ukrainian Vancouver
-
Бо в Німеччині в неділю не працюють(
-
15$
-
Хтось користувався compas card?
-
єп) прикольна штука, але завжте що коли купляєте проїздні на місяць вони працюють не з числа по число, а з першого дня місяця
-
Але зможете будь ласка підказати, як то її поповнити щоб сьогодні нею скористатися?
-
1 дей там можна вибирати
-
поповняєте в терміналі чи на сайті можете просто закинути гроші можете вибрати тариф
-
заходите в автобус і пропікуєте карту 90 хв їзди на автобусі з пересадками за картку ніби 2,5
-
скайтрейн 6 вроді, але після нього можна пересідати на автобус
-
якщо разові поїздки рекомендую чисто за гроші їздити
-
Дякую дуже за допомогу. Буду розбиратись як її поповнити
-
Привіт, хтось записувався на курси англійської мови IELTS?
-
Хей, хтось отримував медстрахування в Ванкувері? Підкажуть будь ласка процес, а то я ніяк не можу розібратись з цим питанням)
-
Звичайно для них стрес .Але нічого , витримала без туалету добре , ми не давали ніяких ліків також .
-
Маєте на увазі msp?
-
Привіт! Хтось прямує до Ванкувера з Варшави, найближчим часом? Треба передати ліки.
-
Привіт! Ситуація навпаки, хочу передати гостинець у Варшаву? Може хтось їде?
-
Прямуєте сюди та подаєтесь онлайн (справа на сторінці посилання "Apply online"): www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/msp/bc-residents/eligibility-and-enrolment/how-to-enrol Після подачі отримуєте номер підтвердження (генерується системою миттєво). Якщо ви приїхали по CUAET, то MSP покриття дійсне з першої доби, але системі потрібен деякий час, щоб обробити заявку. Десь через дві доби після подачі зателефонуйте 604 683-7151 та отримайте ваш Health Number. Лист та картка прийдуть поштою через декілька тижнів, але номера вже достатньо, щоб користуватися медичними послугами.
-
Можу додати що цей план покриває також і ліки, тому якщо щось потрібно, у pharmacy просто диктуєте свій Health number і ліки отримаєте безкоштовно
-
😮 Цього не знав. Може тільки деякі, абсолютно необхідні ліки? За ліки для тещи (prescription, для зниження тиску) ми платили. Чи може це діє тільки коли, окрім MSP, ще на PharmaCare реєструєшся? Але ж там є якісь особливі умови. Треба буде почитати.
115/31479