Ukrainian Vancouver
-
Привіт. підкажіть будь-ласка які дії має сенс виконати, якщо покидаєш країну? має сенс закрити банківський акк чи можна потім віддалено? що ще?
-
Привіт, підкажіть оператора мобільного, щоб добре тримав зв'язок і мережа не відвалювась як у фридом.
-
Hiring workers to start working immediately. Positions:Personal Assistant Remote Work Level:100% Remote (Permanent Job/Part Time) Career Level: Entry-Level (No Experience required). Training: Provided Payment:$600 Job Schedule: Part-Time, Full-Time. (Flexible Hours). FOR FURTHER DETAILS PLEASE SEND ME A MESSAGE DIRECTLY TO APPLY.
-
Я не розумію, як це так можливо.
-
Так дорослі є, а дитину я записати не можу
-
я записував себе и кума. Так, не з першого раза, але вдалося
-
Я скільки на заходила у цієї години, жодного разу не було.
-
слоти з'являются раз на день о 17
-
Треба записуватися і їхати а посольство, тільки як записатися велика загадка. Я не можу записатися вже 3 місяця, немає вільних слотів.
-
Доброго дня. Хтось робив Український закордонний паспорт дитині в Канаді без відвідування посольства? Чи можна відправити документи поштою чи батькам все одно треба записуватися та їхати в посольство?
-
Віддам диван у доброму стані біля Edmonds skytrain station.
-
Адмін чи хто там, повидаляйте будь-ласка ці скамові аккаунти.
-
Привіт усім.🤗 проходжу практику в барбершопі,тому запрошую мужчин, на безплатну стрижку.😉 Не бійтеся,проходжу під наглядом шефа-стиліста😎. Кому цікаво,пишіть ✍️в приват,я вишлю адрес. Працюю кожен день крім,неділі та понеділка.
-
Добрий вечір! Шукаю сусідку, дівчину до 30 років, у двокімнатну квартирку з меблями, кухнею та пралкою у Річмонді. Ціна 1150$, комунальні та інтернет включені
-
Доброго ранку! Підскажіть контакт інструктора в Бернабі
-
Доброго дня, шановне товариство! Шукаю вчителя математики, української мови, та вчителя початкових класів. Прекрасні та талановиті педагоги, пишіть в особисті повідомлення.
-
Привіт!Студент 18 років, шукаю кімнату на винайм поблизу даунтауна або скайтрейна,дякую.
-
Здравствуйте всем Интересуют кого билеты на Концерт Beyonce Канада,Ванкувер (Bc Place) 11 сентября 2023
-
Відаю безкоштовно коляску кому цікаво в особисті
-
Усім привіт! Продам сумку для доставки. Розмір 40.6 × 39.4 × 36.8. Зручна, у чудовому стані. Ціна 60 доларів. Якщо зацікавило оголошення, пишіть в приватні повідомлення.
16 Jan 2023, 06:08
about 7 hours ago