Ukrainian Vancouver
-
Тобто, те, що такий довбень розсилає свого патронуса всім українкам будь-якого віку з цього чату - це норма? І Вас не бентежить. Щось мене «тєрзают смутниє сомнєнія», що він знавець з питань будь-якої допомоги українцям, аби бути тут.
-
Видите, молодого человека с голым бикини из канала выкинули 😳😳
-
Чому? Це чиста правда, вони ведуть себе гірше тварин
-
Кстати говоря, патронуса можно послать, только имея очень светлые воспоминания. Это его немного извиняет в таком случае 😁
-
оце вже перегнули трохи
-
Экспэкто патронус!
-
Он просто чурка, поэтому так 😁
-
У мене питання, яке фото він вам надіслав?
-
от якби дікпіки розсилав українець, а хтось би сказав "та он хахол, всьо панятна" - та ж сама ситуація
-
тому ще довбо..бизм не має етнічної ознаки, всюди є норм люди, а є патронуси
-
Привіт ) Збираюсь перший раз іти в ворк бс. Підкажіть будь ласка чи треба завчасно десь зареєструватися щоб прийти на визначений час і дату ? Чи одразу іти в офіс і там все на місці відбувається ? Дякую за відповіді
-
Вы хотели сказать - не одевается 😂
-
можу тільки позаздрити їх можливості переносити холод )
-
Да. И ботиночки. Про сумочки не помню 🤷
-
ну одно справа колись хтось на вулиці вдягається не так як вам подобається, та зовсім інша коли в приватні ломиться попри всі очевидні натяки так не робити ) ПС - штанів в них я так розумію не було, тільки стрінги і светри?
-
Вітаю , скажіть будь ласка , хто знає скільки можна вивозити в Америку кілограмів ковбаси та мʼясних продуктів?
-
И если рассуждать непредвзято, то 1) не все украинки возмутились, значит кому-то приятно было посмотреть home erotic; 2) женщины даже в профили телеграмма такие порой фото выставляют... А вчера я видел в метро на станции Waterfront двух подруг в стрингах и коротких свитерах. Ничего со мной не случилось, глаза не вылезли 😇😇😇
-
И документы обязательно с собой берите.
-
Идете туда и вас записывают на встречу со специалистом, предварительно узнав нужен вам переводчик или справитесь сами
-
Вам в подробицях? Там було відео де він дрочить і закінчує на стінку душу. Друге дивитись не стала
16 Jan 2023, 06:08
Post 22075 of 31094
about 10 hours ago