Ukrainian Vancouver
-
Прошу порадити якийсь дешевий стартовий пакет мобільного оператора і де кращє по прильоті придбати новоприбулим в/біля аеропорту Ванкувера на сім'ю 3 особи
-
За моїм досвідом - Telus. Він робить у віддалених місностях де нічого іншого зловити не можна. Також у великих операторів Bell, Rogers, Fido добре покриття. Бюджетні оператори Freedom та Koodo можуть мати проблеми поза межами міста, але в місті ніби то все ок. В нас зараз Telus, бо була знижка суттєва коли підписували контракт (ще влітку).
-
Дякую, а який оператор має гарне покриття?
-
Дякую.
-
Дякую вам!
-
Я шукаю спеціаліста з реклами, який би допоміг мені та моїй компанії з управління проектами Amazon опублікувати вільні приміщення для оренди, і ви отримуватимете 700 доларів США щотижня
-
Шукаю сусідів з 02-06.03 по 02-06.04. З датами можемо домовитись. Пишіть, щоб б ми ззмогли разом знайти щось адекватне
-
Leonid Bagriy-Shakhmatov: Друзі, підкажіть бюджетний лоукост, ми маємо сьогодні з Торонто до Ванкуверу Вчора прилетіли до Торонто, щоби оформити документи На жаль, у Торонто волонтери нічим нам не допомогли. Сьогодні маємо прямувати до Ванкуверу. Дуже потрібний дешевий лоукост Дуже потрібно будь яке житло на перші декілька діб , Локація недалеко від Ванкуверу або Вікторії Ми родина три дорослих та дитина 1,5 р.
-
Спробуйте перевірити Swoop. Вони правда зазвичай летять до Abbosford. Зараз можливі затримки та скасування рейсів із за снігу. Доречі там знайти житло буде легше і дешевше.
-
Доброго дня. Потрібен сантехнік з обладнанням, щоб замінити впаяний мідний кран під кухонною мийкою (той що зеленим обведений). Район Joyce-Collingwood station.
-
Я шукаю спеціаліста з реклами, який би допоміг мені та моїй компанії з управління проектами Amazon опублікувати вільні приміщення для оренди, і ви отримуватимете 700 доларів США щотижня
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету або тв пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками). Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
-
Добрий день, чи э у аеропорті Ванкувера обмінник валютний? І чи там норм курс чи "баста карапузіки"?😁 Обмін з євро і доллара
-
Спасибо
-
Е обмінник на Arrival Курс не знаю…
-
Ви у Ванкувері?
-
На першому поверсі є обмінник. Обмінювали там. Але курс не пам'ятаю.
-
Якщо вам для таксі то можна картою розрахуватись, а потім у місті міняти де курс кращий.
-
Доброго дня, здається кімната в центрі Річмонда, за деталями пишіть у приват.
-
Дайте будь ласка, підпишусь ❤️
16 Jan 2023, 06:08
7404/31715
5 days ago