Ukrainian Vancouver
-
Добрий вечір. Як пройти тестування на рівень знання анг. мови. Дякую
-
Дякую вам велике)
-
Доброго вечора, двое хлопців шукають роботу на будівництві, один знає английску на B2, другий вчить, готові до будь якої роботи, хоть різноробочий.
-
С какой целью? Учёба, иммиграция, для себя? Нужен сертификат или так?
-
Дякую за інформацію
-
Вам ничего не положено. При подаче налоговой декларации обратитесь в Tax clinic. Они бесплатные, помогают в заполнении налогов. И спросите. Они очень хорошо знают какие галочки поставить и можно ли что-то сделать с этим. Но скорее всего как вам и ответили нет. Нужно либо работать, и то декретный выплатят если отработали 7 месяцев. Или быть в статусе PR.
-
Вам нужно уточнить их требования. Если это банальные бесплатные курсы LINK, вас там и протестируют. Если платные при универк или колледже, зависит от заведения. Возможно сами тестят. Возможно нужен IELTS или CELPIP.
-
Для навчання. Хочу піти на курси англійської мови..
-
Да, конечно. Запишитесь, вам все расскажут. Назначат время, куда прийти, протестируют. По результатам определят в группу на учёбу.
-
На безкоштовні курси по вивченню мови. Там потрібно записуватись на тестування онлайн..?дякую
-
Можливо у вас є ссилка де можна записатись
-
Звісно ж це - варіант, але далеко не найкращий. Питання одне: навіщо так собі ускладнювати життя, якщо можна все зробити простіше, вірно розставивши пріоритети? MSP по прибутті бажано робити одразу, першим. Потім рахунок у банку. Потім вже усе інше. І тоді "пазл" буде складатися вірно.
-
Добрый вечер!! Посоветуйте пожалуйста хорошие speaking clubs в Ванкувере, где можно практиковать и подтянуть разговорную речь
-
Посмотрите Craigslist там много объявлений по строительству
-
Здравствуйте а какого возраста у вас ребёнок и сколько часов нужно с ним проводить ? В daycare обычно очереди детей и цены не маленькие
-
Toastmasters clubs - погугліть, які найближчі до вас. Можна прийти як гість до 3 раз, подивитись, а тоді приєднатись до того, який найбільше підходить Це найкращий варіант
-
Вот 5 исполнилось, но уже в 2023, а в школу положено тем, кому 5 исполнилось в 2022. Я в курсе про цены, я хочу ребенка отдать что б социализировался
-
Доброго вечора,де знайти правила дорожнього руху для ванкувера,щоб перездати на права?бажано на українській чи російський мові. Дякую
-
Пазл в кожного по різному може скластися. Рахунок у банку можна за годину відкрити. MSP пришлють може через тиждень , а може і довше, якщо за цей час знайти роботу, то треба буде пропускати робочій день, щоб попасти на медогляд і аналізи здати.
-
Дякую!
16 Jan 2023, 06:08
7755/31382
about 8 hours ago