Ukrainian Vancouver
-
Здравствуйте, кто-то летел через Швейцарию были ли какие проблемы с транзитом или нет ?
-
Я не летела но думаю будут не приятности
-
Доброго вечора)) Підкажіть будь ласка, є у групі хтось з Коквітлам. І може допомогти з перекладом, треба під'їхати завтра разом зі мною до будинку, що ми хочемо з донькою винаймати. Та домовитися про аренду. Дякую
-
Я тату майстер, якщо ще треба - питай)
-
Є, де будинок знаходиться і Ви? На яку годину зустріч?
-
Дякую, напишу зараз вам у приватні повідомлення.
-
Ну на то воля божа )
-
Доброго всім вечора! 12 березня у неділю ( з 11 до 2 дня ) як завжди плануємо роздавати речі новоприбулим за адресою: 154 Е 10 th Ave, Vancouver. Це буде остання роздача за цією адресою. Запрошуємо всіх! Речей дуже багато, тому приходьте самі і повідомляйте друзів. З повагою Ukraine Harmony Foundation! 💙💛 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Аргумент )
-
Могу скинуть
-
Да , любой козий сыр будет как наша брынза , ну и творог тоже есть
-
але нащо шукати, коли можна просто зайти і сказати - дайте мені )
-
та вони тут у кожному чаті є, достатньо лише зайти в файли групи
-
Доброго ранку. Підскажіть на яких ресурсах можна шукати житло в Ванкувері?
-
Фб маркет
-
Дякую) саме він в мене не відкривається. Пише що мені не доступне, бо я новий користувач ФБ. Для нових сторінок не відкривається. Пишу просто в Гугл, та там якісь невикликаючі довіру сайти лише 🤷♀️ Ще хтось казав якійсь прелист, чи плейлист(( та не запам’ятала
-
Craglist Там є розділ housing. А на ФБ перевірте локацію у налаштуваннях. Треба щоб була Канада, тоді все буде працювати.
-
Спасибо. Сработало. Появился внизу значек Marketplace)
-
Очень жаль,что последняя
-
Здравствуйте,подскажите , пожалуйста адрес хорошего банка где можно открыть счёт по прибытии?
16 Jan 2023, 06:08
25 minutes ago