Ukrainian Vancouver
-
Привіт . Підскажить будь ласка де можна придбати дешеві меблі ? Чи може е якісь організації які віддають безкоштовно ? Хоча б щось на перший час Дякую
-
Опять расплывчато приняли положения. Подскажите пожалуйста как понимать - если 01.05.2024 прилетел в Канаду в первый раз - я помощь не получу , но work permit получу ?
-
Доброго дня👋 Шукаю роботу для себе та дівчини проживаю в центрі Ванкувера Розгляну любі варіанти Не маємо шкідливих звичок І відповідально ставимось до любої роботи ! Прилетів пару днів тому, з документами все гаразд 😊
-
Дякую
-
Kijiji, Craigslist
-
Може хтось пiдсказати де дешевий посуд ?
-
Дуже дякую
-
Там іноді навіть щось прикольне можна знайти
-
Thrift store
-
Dollarama, Dollar Tree, Dollar Store
-
Я все в IKEA купувала , все саме просте на двох, потім докупила щє. Мені там подобається якість за нормальну ціну. І можно потім таке ж саме докупити
-
Дуже дякую
-
Marketplace in Fecebook
-
Дуже дякую
-
українців Міністерство імміграції, біженців та громадянства Канади продовжило на рік дію дозволу на екстрені поїздки між Канадою та Україною (CUAET). Міністерство імміграції, біженців та громадянства Канади оголосило про продовження дії Канадсько-українського дозволу на екстрені поїздки (CUAET) - програми підтримки біженців з України. Про це у середу, 22 березня, повідомляється на сайті канадського уряду
-
А як можна зареєструвати дитину? Розклад?
-
Salam
-
Расплывчасто не приняли, а восприняли
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, чи було в когось, що PHN не вигенерували як у всіх за кілька днів? Телефонувала щойно 6046837151, в мене заявка створена 10 березня. Сказали що немає ще номеру, чекати 21 день. Якщо у когось таке було, відгукніться, будь ласка 😱
-
Доброго ранку,підскажіть чи обов‘язково перебувати в Канаді 6 місяців щоб отримати медичне страхування,дякую!
16 Jan 2023, 06:08
Post 9899 of 31095
about an hour ago