Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Через work bc
-
Звільнення тут дуже легко відбувається, поки контракт не прописує інші умови. Знаю як звільняли людей після року роботи простим дзвінком зранку:"більше ваші послуги не потрібні, вас звільнено."
-
мне 70% на испытательном сроке платят. и со мною первогодка стажируется. и у нее оплата 50% от моей полной всего (21)
-
Вы вторые от кого слышу, что Ворк вс хоть как то с работой помогло. Это 2 человека на 2000
-
Мужу тоже нашли
-
А можете подсказать как это происходило? Просто интересно, у нас неоднозначное впечатление сложилось об этой организации.
-
После НГ или до ?
-
Я зарегистрировалась там . Попала к менеджеру , поговорили . Меня направили к человеку , который сделал резюме . Он же и начал рассылать мое резюме по компаниям . Потом написал что договорился за собеседование .
-
Всім привіт! А можливо тут хтось є, хто відкрив свій бізнес у сфері кафе/ресторани? Буду дуже Рада поспілкуватись, порадитись ❤️
-
Пішов у ворк бс, якщо коротко, то сказали чого прийшов? Англійська в тебе добра голова працює сам щось знайдеш. Ми тут пропонуємо або офіціанта роботу або прибиральників. Тобі таке не потрібно. Отакий досвід:)
-
Аналогично 😂😂😂😂 ещё пропадали ,что с таким образованием вообще стыдно к ним идти
-
Все добре:)
-
Може піду до тебе на роботу:)) бо хочу йти на днях просити більше грошей:)
-
Наче казав що в нього все круто на роботі:)
-
Треба якось зібратися на вихідні. Так, десь місяць тому.
-
Так вони і не повинні вам знайти, мені допомогли трохи з резюме, дали лаптоп, налаштували мій профіль як треба, дали листа про компенсацію зп від них на якийсь термін і коуча у якому я можу звертатись по будь-якому питанню . Через місяць він мені написав, запитав як справи і чи потрібна його допомога. Розіслати готові резюме я гадаю кожен з нас сам може.
-
І цього більш ніж достатньо, щоб допомогти людині. Мене тупо повернули до дверей зі словами все зможеш, ми в тебе віримо:)
-
Дивно якось
-
мастер клас по "коученгу" . иди и не мешай работать
-
Було приблизно так само. Мені попався менеджер, який був доволі ввічливий. Теж можна сказати дав дрібку мотивації, мовляв оберіть, чим хочете займатися і дійте. А у чоловіка був інакший, відверто нагрубив чоловіку, типу чого приїхав, якщо мова не ідеальна, освіта не така.
16 Jan 2023, 06:08
10124/25461
about 15 hours ago