Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Если у вас вдруг будет свободная минутка - объясните более доступно пожалуйста что вы имели в виду под выражением «канадський манер» Очень благодарна вам за совет ,но помимо критики и смайлика «рука/лицо» не смогла вынести чего либо с вашего ответа )
-
Тут корисні поради, сподіваюсь стане в нагоді
-
Дякую
-
Вы также можете сходить в Work BC, офисы есть в каждом городе. Вам там помогут с составлением резюме, возможно cover letter , которое также пишется под каждую позицию индивидуально. И помогут подготовиться к прохождению интервью. Ну и конечно, с поиском работы также.
-
Ну рука не в лицо! Научіться сприймати критику, навіть не критику а підказку)))) Тут не люблять пепечитувати де ви що робили і в яких роках, коротко і стисло. 1-Шапка резюме- Ім‘я , фамілія та номер телефону, адрес, імейл, лінкдін (якщо ІТ), ваше місто і постал код; 2- Заголовок (назва роботи на яку апплаєтесь, напр, Customer Service, Project Manager, Dara Analyst і тд) 3. Абзац- Highlights of Qualifications: тут по зносках пишите свої загальні здібності відносно стажу до роботи на яку подаєтесь. 4. Абзац- Work Experience: тут пишите не все впідряд за всі часи роботи, лише самий більший стаж (на роки убиття)! Пишите посаду роки роботи, а в зносках вказуєте ті квалікації та навики щоб співпадали з тією роботою на яку аплаєтесь . ‼️Я навіть понижала посаду попередню, бо як показувала практика рахували що сильнокваліфікована‼️ 5. Абзац -Education, пишите свою вищу освіту. Порада , якщо подаетесь на якусь буденну роботу не пишіть Master Degree, лише Bachelor, бо тоже можуть не взяти порахують вас за сильно розумною.
-
Добрый вечер! Скиньте пожалуйста ссылку как поменять права в Канаде. Живу в Coquitlam.
-
А как записаться на сдачу теории онлайн,если у кого есть дайте ссылку тоже Coquitlam
-
www.icbc.com/driver-licensing/new-drivers/Pages/practice-knowledge-test.aspx
-
Друзья , привет ! Реально снять квартиру в Ванкувере для одного человека? В каком районе лучше ? Лечу и одна и жутко страшно 😬 дякую
-
www.icbc.com/driver-licensing/visit-dl-office/Pages/Book-a-knowledge-test-and-other-services.aspx
-
Большое спасибо
-
Доброго дня🕊 Мене звати Дар'я та я фотограф з України, на даний момент перебуваю у Ванкувері, Британська Колумбія🇨🇦 Я б із задоволенням провела у фотосесію за дуже приємною ціною з вами! Портрети, свята, дні народження, лав сторі, сімейні фотографії 🙌🏻 Якщо ви зацікавлені- напишіть у особисті повідомлення і я повідомлю вас про вільні дати💓