Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Запрошую всі бажаючих погрітися на масажу гарячим камінням. Насолодитись ароматом ефірних лійок та пряним смаком теплого чаю. Я масажист з 8ми річним досвідом та медичною освітою. Приймаю в Вест Енд Ванкуверу . Буду рада бачити вас . Записи за номером 236-992-9278
-
Привіт, хто знає де можливо купити штучну траву за розмірами , які мені потрібні? Щоб мені вирізали кусок
-
Meadows Landscape Supplies, Home Depot, ще є Landscape Supplies on United Blvd in Coquitlam - це якщо ви про газон кажете.
-
Дякую
-
We are thrilled to announce that the second cohort is now open for registration, exclusively for clients with disabilities (PWD). Join us in the Waves Training Program, where we provide comprehensive support and guidance to help individuals with disabilities achieve their employment goals. Don't miss this opportunity to embark on a transformative journey towards a successful career. Register now and secure your spot in the program!
-
Вітаю Шукаю Сусідку в двокімнатну квартиру, в одномістну кімнату за 1000$ Квартира розташована, біля метро brigeport 20хв на метро до центра Ванкувера.
-
Здравствуйте!! Нужна помощь зала!!!Заканчивается загран паспорт, хочу сделать новый но уже месяц захожу в разное время, а свободных дат нет☹️может кто-то знает в какое время нужно букаться?? Или может у кого-то было, что полетели без записи и Вас приняли на подачу нового паспорта не развернули. Я читала, что если продлить можно без записи но я хочу сделать новый. Поделитесь пожалуйста знаниями этой ситуации.
-
Напишите им на почту попросите что б вас записали. Иногда это работает .
-
Доброго дня! Як можна з вами зв'язатися, стосовно праці?
-
Дякую, якщо ще будуть якісь вакансії повідомте будь-ласка.
-