Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Всім привіт, мене звати Юля. Я майстер манікюру і педикюру з трьохрічним досвідом. Запрошую до себе всіх красунь💗 Локація📍Burquitlam Для звʼязку і перегляду моїх робіт-моя сторіночка в інстаграмі @julia_nails_van (почала вести сторінку з нуля) На перший візит-любий дизайн у подарунок💝
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, я зараз проходжу курс англійської у коледжі, до якого я долучилася вже давно. Місяць назад я подала заявку на зняття обмежень з ворк перміта. Я його сьогодні отримала, але з новим обмеженням-не дозволено навчатися. Хтось стикався з цією ситуацією? Як правильно тут бути? Навчатись залишилось один тиждень.
-
Вітаю, може хтось порекомендувати лікаря чи клініку де зробити медикал для новоприбулих?
-
Добрий вечір. Так довчитися вже за старим ворк пермітом. Якщо це коледж VCC, то останній тиждень це ж вже не навчання. А коли ви отримали новий ворк перміт? Ви за нього платили? Він без позначки cuaet? У мене був ворк перміт без обмежень. Позначки про те, що вчитися, немає. Ну я вчила англіську мову також в коледжі. Взагалі остання інфо щодо навчання: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/06/new-measure-to-benefit-foreign-workers-looking-to-improve-their-skills.html
-
Українці Британської Колумбії 🇺🇦🇨🇦 📢Оголошуємо збір на FPV дрони 📢 А саме на наш рій❗️ “Riy Vancouver” 🐝 Мета зібрати якомога більше «шершнів» 🐝 у наш рій 🚨 💰 ціна одного 🐝 6300 гривень - 230$ 🇨🇦 Ситуація на фронті критична❗️ ЗСУ потрібна наша негайна підтримка❗️ Заклик простий❗️ Наша мета обʼєднатись та придбати якомога більше 🐝 у наш “Riy Vancouver” та відправити на передову ❗️ Реквізити 💳 Монобанк: send.monobank.ua/jar/4nC5ZfyzPx 💳Номер карти банки 5375 4112 1070 4164 e-transfer: [email protected] Question: donate for Answer: RIY Допоможе в монтажі нашого «рою» Igor IngWar🪛 Та передасть в Батальйон К-2, 54 ОМБР❗️ Посилання на соц мережі 💻 @к2_bat Кирил Кирилович Верес - герой України 🇺🇦 є командиром цього батальйону❗️ Тримаймо стрій разом 🤝 Разом до перемоги❗️ Слава Україні 🇺🇦 Героям слава 🫡 Допомога з відео від: 82 ОДШБр, 501 ОБМП, ADAM tactical group, 92 ОШБр «Ахіллес», Ukrinform TV
-
Всім привіт шановна громада. Я тут вже тиждень в Ванкувері але не можу зрозуміти в яких випадках треба залишати чайові і в якому розмірі (кафе, ресторани, таксі, інші послуги). Порадьте, як себе вести?
-
Якщо сплачуєте карткою чи Apple Pay на терміналі є вибір суми чайових, є також «не сплачувати».
-
Ну це зрозуміло, дякую Кеп. Але які тут традиції?
-
Канада - це країна чайових 😁 Ви нікому нічого не винні, і так само вони Вам) Залишаю тільки в ресторанах і то, за гарний сервіс, бо тут з ним проблема) Заходила за пивом на днях, взяла сама з полички, принесла на кассу, а мене подружка ліпить + 10 в рахунок. З якого хера взагалі?)))
-
15% is considered a "usual amount". Upscale restaurants and bars sometimes add tips as "service charge" to the bill (and the percentage may be higher than 15%) - it is not necessary to tip in this case. Usually, tipping is considered optional if you order food for take out - you can add a tip but you don't have to.
-
Продаю: 1. Підставка для ножів Ikea- $10 2. Фен (перемінний вольтаж 125V/250V) Hot tools - $20 3. 3 шт. пульверизатори - $0 4. Смітник для recycling- $15 5. Обважнювачі для ніг/рук 2lb/кожна - $8 6. Шопер Victoria’s Secret - $15 7. Кофта Mango Xs-S - $8 8. Флісова кофта Merrell M - $25 9. Adidas Prophere 38p (є дефекти) - $12 10. Чоловіче худі Pull&Bear M -$10 Додаткові фото надам в пп Забрати можна на Burquitlam Station