Український чат Ванкуверу
-
Та забий, нащо воно надо. Як на мене то вся ця русня, явна чи латентна, тут в Канаді є не більш ніж повод поржати та потролити. Я навпаки радію шо вони усі тут а не в Україні
-
А уяви аби в чаті одночасно були павло і Оксана, що агітувала збиратись мітингувати щоб чоловіки в Україну повертались 😂😂
-
Тоді в чаті була шалена активність) після того як пана Павла забанили то чат став менш активним, а потім Данило запровадив гілки і тепер, там може й «все по полицях», але не так активно як було раніше))
-
Краще скунси
-
Цікаво що зроблять Канадські єноти чи ведмеді 😆
-
Блін шкода що ти її не застав 😂 це такий цирк був 😂😂
-
Про Оксану чув але не застав нажаль( а може пропустив просто Хотів би підлити олії у вогонь коли всі ці події обговорювались, я таке люблю 😆😆
-
Це дрім тім
-
Да, там стало не так весело((
-
Видно багато роботи
-
Тим паче якщо персональна розробка
-
Для інді норм
-
Ну чого, стилізоване лоуполі
-
Для 2008го
-
Гра встигни зробити шолдер чек
-
А візуально непогано
-
І кацапа із триколором, якщо не піддав газку то теж програв 😆
-
Ну, це левел. Але поки не дизайн. Левел дизайн це побудова середовища, котре найкраще розкриє сюжет та ігрові механіки. Якщо це аркадна гонка, то тут треба трампліни, перешкоди і тд. Анріал дозволяє такі речі
-
Це про Канаду гра? Я б додати білочок і оленей, що вибігають на дорогу і треба намагатись їх не збити. І ще знаків дорожних. Типу шкільна зона і т.п. і якщо не загальмував, то програв. Граєш і вчиш правила :))))
-
Ахах. Ні) Monster Hills
16 Jan 2023, 06:08
16119/37469
about 2 hours ago