Український чат Ванкуверу
-
Так, полуниця в них клас ( трохи дорогувато). Але це найближча до нас ферма, ходимо пішки ;)
-
Холодник. Окрошка то русизм, принаймі я таке чув у відео Євгена Клопотенка
-
Я думаю почати квас варити, але хз де взяти хліб
-
Це просто різні страви. У Клопотенка на сайті є рецепт окрошки. І так, страва напевно русацька, але що поробиш )
-
Там головне хліб ароматний в цукру не шкодувати
-
Та хз, наче завжди з дріжджів робили і все
-
Я малий був - ми робили норм квас вдома. Але там була головна проблема де взяти оцей осередок бактерій, якщо з минулого року не залишив ) хоча то може такі сільські забобони, може насправді дріжджі туди вкинути і норм буде, треба розслідування )
-
Whole Foods глянь
-
У Cobs Bread не поганий
-
З таким рецептом нічого ,окрім браги, не вийде 😀
-
не знаю, що таке брага, але скільки не дивлюсь рецепти - сухарі/хліб, дріжжі, цукор, вода і +- по мєлочі, в залежності від рецепту
-
Нєа. В мене баба цю хрінь називала холодний суп. І воно з далеких часів. Просто москальня побачила шо крохі зі столу заливають чимось і такі, окрошка… Їхнє це тільки щі
-
Не варто сперечатись з експертом 😂
-
одмєн, запінь плєз @yam_fasrpawn
-
Я додав пару своїх для початку))
-
Shared список улюблених закладів Ванкувера Можуть редагувати всі: maps.app.goo.gl/96oW17GCL2bnbsMJ6?g_st=i
-
Знатоки, підскажіть де знайти супер мега органік комбучу?? От прям без смакових додатків всякої фігні. Хочу гриб виростити. Побачила в Тік тоці відео, і тепер в пошуках 😁 якщо хтось таку бачив, скиньте фотку і локацію плз
-
А зараз я не впевнений, що там живий гриб в супермаркетах продають. Хоча чув що якщо просрочить, то воно токсичним може стати
-
Лол. Вона виглядає огидно. В часи мого дитинства це називалося чайний гриб і росло майже у кожній сім'ї в 3х літровій банці. Ну і гидотно виглядало страшне.
-
Та шо там гидотного, звичайна медуза в банці 😁
16 Jan 2023, 06:08
about 2 hours ago