Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Victoria 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
У м.Вікторія є цікавезний Miniature World. Думаю,дітям сподобається
-
Вітаємо у чаті Tesla 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Папа 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Julia S. 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
УВАГА!!!!! Сьогодні в нас на видачі одежі пропало 2 ПЕРСОНАЛЬНІ сумки. Вони належили волонтерам і не повинні були бути частиною clothing drive. Якщо хтось випадково взяв - будь ласка, поверніть!!
-
Я там не був, але може треба трохи пояснити, чи там були якісь особисті речі, щоб той хто взяв - міг зрозуміти
-
Чоловік з чорним рюкзаком та синьою сумкою - поверніть речі. Ті речі не були частиною clothing drive. В чорному рюкзаку ПЕРСОНАЛЬНІ речі волонтера!!!!
-
Вітаємо у чаті Катерина 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Виктория 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
всім привіт мені 48 років, тут 5 років, живу в кокуїтлам, хочу познайомитися людьми мого аозраста для спілкування, хайка, туризму,, говорю російською мовою.
-
Мене не дратує, я з російськомовної частини України,але вчилася в українській школі. Вважаю, що не повинно бути диктатури ні з якої сторони, але адміни вирішують,бо їх чат))).
-
Якщо не помиляюся,то одна моя канадська учениця там навчається,у середу можу спитати , їй 13 років.
-
Усім привіт,підскажіть будь ласка, може хтось чув про начальну школу Windsor Elementary school у Burnaby ? Які відгуки, може чиїсь діти там вчаться?🙏
-
Дуже, дякую, в мене два хлопця, і нас направили у цю школу🙂
-
От якби хтось запропонува покурити разом )))
-
а потім у кафешці посидіти випити келих пива
-
шукаю компанію з відвідування цього басейну після 7 рм, кілька разів на тиждень
-
docs.google.com/spreadsheets/d/1fe9DmV6IA-zctCXBS8sj9AqnWLEv3iZea22SkGoZzX8/view?fbclid=IwAR0opfUgrN19mAGc4kTCUIOEuYdOhdAVwx_beXVEzQ9ycIxmLpDg6FnmT2U#gid=315561760
-
Благодарю 🙏
16 Jan 2023, 06:08
4676/37575
2 minutes ago