Український чат Ванкуверу
-
вибач, прогавив
-
у нас комбат всім забеспечує, питайте 93 и 95 бригади, у них іноді голяк, віддаємо своє їхнім медикам
-
А там апострофу немає
-
Щось твій нік не кріпиться)
-
Я б орієнтувався чи вигідно це звідси. Якщо так, то я звісно за
-
я не буду торкатись грошей, хоча б тому що маю дуже нерегулярну можливість виходити в інтернет.
-
Тут вони впринципі є. @y’a m_fasrpawn як варіант на них можна збір
-
навіть у госпіків не багато. хлопці вікористовують плитоноски, в них невелика площа захисту, більшість не вікористовує боковий захист тому багато пневмотораксів та гематороксів. Частина поранених не доїжджають до стабіку
-
І тобі! В нас ще тільки ранок
-
Ми тут їх закупляємо і веземо до України
-
Лади, всім тихої ночі
-
Проблема в тому що у Польщі, наприклад, русняві покидьки перекупають медичні вантажи. У вересні було так, зараз не знаю, трохи не до того.
-
Та вигідно. Треба запитати у продавців яку скидку дадуть
-
WAS: Популярна історія (Youtube) Лендлиз - початок. Закон про ленд-ліз підписав Рузвельт у березні 1941 Чому саме тоді? #was #shorts Вперше ідею про оренду озброєння законодавчо закріпили у США ще 1892 року. Але широко скористалися цією можливістю лише пів століття потому. Закон про ленд-ліз підписав президент Рузвельт у березні 1941 року. Чому саме тоді? Наш Patreon: www.patreon.com/was_ua Без реєстрації на Patreon Разово підтримати можна тут - pay.fondy.eu/s/HKHHGqb (Apple Pay, GooglePay) 5375 4141 3055 0204 Монобанк 4149 6293 1802 4528 Приват Крипта 0x74d05308bf7a6844b9902e989e9f7dc252800cbd (ETH) 1F94NJCKA7skPbZ61xVaWbWugEULbq2J7V (BTC) З питань рекламних інтеграцій пишіть на пошту: team@was.media Або в телеграм: t.me/m_i_t_y_a Наші подкасти: linktr.ee/was_history Наші соціальні мережі: linktr.ee/was.media
-
Так В якому окопі сидите? Розкажіть звідки стільки часу розводити срач в чатиках країн, же вас типу немає? Думаю, тут у кожного є родичі/ друзі які воюють. Всі ми знаємо скільки в них є вільного часу( немає) та який там інтернет )
-
Хлебушек перепрошується. Він вирішив що краще буде війти із чату та не зривати свою знервованість тут Але якщо хтось має змогу допомогти знайти арендне житло для його родити, будь-ласка напишіть йому t.me/catfat911
-
Не треба. Це ПТСР. Просто зачекайте поки адмін підчистить чат)
-
Краще давайте робити мовні вікторини !
-
Каєф!
-
Мовний срач
16 Jan 2023, 06:08
5934/37727
about 5 hours ago