Український чат Ванкуверу
-
Прикол в том що ми для людей все одно далеко. Захід ітак молодці що є те що є. Я думав тут взагалі розмов не буде про це. Але якщо це серйозні люди якісь, то завжди вони дуже обізнані про ситуацію
-
Всі мене будуть питати що це за одежа. Я можу казати що постійно ношу український одяг поки не кінчається війна
-
Типічний whataboutтизм, на кацапів не треба витрачати енергію. Я вирішив для себе що по максимуму буду доносити до нормальних канадців, а це збудує підтримку України
-
Або скоро вишиванку привезуть
-
Я наприклад в українському худі ходжу
-
Ненависть крашє у випадку нашої держави мати до корупції - тоді б доречі і росіяни би не прийшли.
-
Це не змінило його думку..навіть навпаки він ще більше вперся...а всі аргументи звелись до " ну це моя думка"... Але принаймні це закрило йому рот бо він всі своі тупорилі коменти аля " no weapon" повидаляв )))
-
Правильно
-
Мій друг канадець - постійно ходить з українською стрічкою, він в Україні був ще в школі, по обміну. Не погоджусь на рахунок далеко, кожен другий канадець з українським корінням.
-
Захисна реакція нервовоі системи. То такі заводські налаштування ахахах )))
-
Взагалі ппц в тому, я думаю що війни не закінчуються бо люди звикають до цього образу життя. Я навіть живучи в Канаді вже 12 років пам'ятаю перші місяці війни який був пиздець в відчуттях коли бачив що летали ракети і т.д. Зараз в мене, і я так бачу що в багатьох, це сприймається по іншому. І мене це насправді дико лякає. Тому що ти розумом розумієш шо то пиздець, але вже нема тих емоцій диких що як таке можливо, що були на початку. Ти звик такий і все. Так і дивишься у нас є люди хто не виїжджає з прифронтових тероіторій. Я офігєваю що люди досі в Бахмуті живуть...
-
Я хочу в компанію цього начальника
-
Ви ж розумієте ,що дуже багато цих коментаторів має або дружину звідти, або дитина , у якої хтось х батьків звідти Вони можуть мати зовсім місцеву фамілію та ім'я, але насправді бути руснею. Ну і ще момент, що ті хто зі складними іменами тут собі їх спрощують , або беруть максимально схожий аналог з місцевих імен
-
Чудова ідея
-
Вітаємо у чаті Maksym 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Ще є деякі професії, яким не сплачується extra time взагалі. На тому ж сайті можна знайти перелік.
-
Та це ясно Але раптом він нечесний, хочу перестрахуватися додатковою інфою
-
Тоді хз якщо чесно, раджу дізнатися у роботодавця
-
От це підробіток тільки по деяких вихідних, чисто підстрахувати основний стафф
-
Походіть по лінкам, здається якщо менше 90 днів на роботі стат холідейс не оплачуються і відповідно оплата буде як у звичайний день
16 Jan 2023, 06:08
6274/37661
18 minutes ago