Канадська Кібер-Січ
-
коли ми говоримо про агрегат атомобіля, тут ясно про яке ккд йдеться, а от в даному питанні, що дочго ми відносимо невідомо))
-
та, з програмуванням довго дорога вийшла(стеків забагто треба вчити)) , якраз затрати сил на вхід в ІТ високі, тому розглядаю в тестери)
-
Всім привіт. Хотів би поділитись з вами своєю роботою. Авторський вірш «Парірець» youtu.be/mR3xmRnf3qQ
-
привіт, маю честь поставити перший лайк і бути першим підписноком)
-
якщо знаєте кому то супер
-
Ну так що, буде адекватне пояснення "10-20%" ККД? З прикладами, статистикою. Я особисто збирала гроші і відправляла своїм на донецький напрямок речі, неодноразово скидувались з колегами і відправляли тепловізори/дрони/аптечки. Скільки грошей збиралось, на стільки і купляли. Зараз бачу від вас тільки посил "я не хочу донатити - значить запевню усіх інших, що це юзлес".
-
Не говорю , що юзлес , говорю що є мор юзфул варіанти. Без довгої дискусії не зможу донести в 2х словах думку
-
11111100111!
-
Це потрібно разом до того дойти , бо почуте це одразу забуте )₴
-
Відносно допомоги Україні. На моє переконання найбільш ефективними є саме великі централізовані волонтерські структури. По перше вони мають чітке розуміння що саме і кому саме потрібно. Це насправді не таке вже й просте питання. Потреби військових на фронті повністю можуть задовольнити товари дещо іншого ріня якості та властивостей, ніж те, що можна просто купити в магазині. Іноді, допомога, яка не відповідає всьому набору властивостей , може навіть нести загрозу життю. По друге, коупна структура, що акамулює серьйозні кошти, може придбати великі об‘єми усиаткування напряму у виробника по зовсім іншим цінам. Тому , я особисто поблю донати на фонд «повернись живим». У них також є дуже зручна для мене особиста опція платити через SVIFT. Перерахування грошей з рахунку у RBC дуже швидке та без комісії. Ще дуже гарні відгуки про фонд Сергія Притули . Я довіряю цим двом організаціям і всим раджу. Разом до перемоги!
-
З Новим роком!!!!
-
З Новим Роком )
-
Нажаль чи на щастя (це точно не відомо ) , дуже критичний я))