Канадська Кібер-Січ
-
Відносно допомоги Україні. На моє переконання найбільш ефективними є саме великі централізовані волонтерські структури. По перше вони мають чітке розуміння що саме і кому саме потрібно. Це насправді не таке вже й просте питання. Потреби військових на фронті повністю можуть задовольнити товари дещо іншого ріня якості та властивостей, ніж те, що можна просто купити в магазині. Іноді, допомога, яка не відповідає всьому набору властивостей , може навіть нести загрозу життю. По друге, коупна структура, що акамулює серьйозні кошти, може придбати великі об‘єми усиаткування напряму у виробника по зовсім іншим цінам. Тому , я особисто поблю донати на фонд «повернись живим». У них також є дуже зручна для мене особиста опція платити через SVIFT. Перерахування грошей з рахунку у RBC дуже швидке та без комісії. Ще дуже гарні відгуки про фонд Сергія Притули . Я довіряю цим двом організаціям і всим раджу. Разом до перемоги!
-
З Новим роком!!!!
-
З Новим Роком )
-
Нажаль чи на щастя (це точно не відомо ) , дуже критичний я))
-
докопуюся і вкопуюся))) Головне , що кожен максимально старається зробити щось добре 😊🥳
-
Взагалі щодо донатів на то тут, я думаю, треба розділити питання на частини згідно з цілями, наприклад на такі: - потреби бійця особисті - потреби військового підрозділу в цілому на окремій ділянці фронту - потреби армії на оперативному рівні - на стратегічному рівні Кожен з цих рівнів має бути задовільнено різними товарами і об'ємами. В кожному з них різні правила при купівлі, різні терміни, наявність, цикл виробництва. І зрозуміло що якщо боєць буде в гівно вдягнений зимою, і буде з артилерією і з дронами, то буде вмирати від холоду. А якщо буде тепло вдягнений але без техніки і дронів, то буде вмирати від русні. Тобто ідеальна ситуація то коли є все наявне. Далі взагалі моя думка така: а чи правильне це питання про куда кращє донатити? Можливо треба поставити питання не куда кращє а як залучити більше ресурсів? Тому що з недостачєю ресурсів не важливо в якому з місць - наслідок смерть.
-
Ще в другій світовій розуміли і основна мета була книги , зокрема на тему як керувати масами . Як на мене це круче чим яз , чи хтось не погоджується ?
-
Психологія мас , любі книги які не в топах))
-
Яз * ядерна зброя
-
Вони і є для мас₴))
-
t.me/+tYYHFqjed3c4MzM6