Канадська Кібер-Січ
-
Взагалі щодо донатів на то тут, я думаю, треба розділити питання на частини згідно з цілями, наприклад на такі: - потреби бійця особисті - потреби військового підрозділу в цілому на окремій ділянці фронту - потреби армії на оперативному рівні - на стратегічному рівні Кожен з цих рівнів має бути задовільнено різними товарами і об'ємами. В кожному з них різні правила при купівлі, різні терміни, наявність, цикл виробництва. І зрозуміло що якщо боєць буде в гівно вдягнений зимою, і буде з артилерією і з дронами, то буде вмирати від холоду. А якщо буде тепло вдягнений але без техніки і дронів, то буде вмирати від русні. Тобто ідеальна ситуація то коли є все наявне. Далі взагалі моя думка така: а чи правильне це питання про куда кращє донатити? Можливо треба поставити питання не куда кращє а як залучити більше ресурсів? Тому що з недостачєю ресурсів не важливо в якому з місць - наслідок смерть.
-
Ще в другій світовій розуміли і основна мета була книги , зокрема на тему як керувати масами . Як на мене це круче чим яз , чи хтось не погоджується ?
-
Психологія мас , любі книги які не в топах))
-
Яз * ядерна зброя
-
Вони і є для мас₴))
-
t.me/+tYYHFqjed3c4MzM6
-
Друзі, для тих, хто шукає з ким провести Новий Рік, заходьте до цієї тимчасової групи. Я поширю в усіх відомих українських чатах та групах) t.me/+tYYHFqjed3c4MzM6
-
@Daniil_Bc закріпи може, щоб люди побачили?
-
В мене вкрали електровелосипед. Старожили, є сенс телефонувати в поліцію?