Канадська Кібер-Січ
-
Дякую Вам,а де саме,та до кого звертатись в аеропорті?Вибачте,адже перший раз іду до Канади
-
Зрозумів,Дякую
-
Ви такі категоричні, ніби кожного приїжджого з рашки тут знаєте особисто 🤦♀
-
Переж отриманням WP у вас буде саксес, вони нададуть вам всю необхідну інформацію і у них же треба буде просити житло на перший час
-
Шановні, їдемо Українською компанією в peace arch , є ще одне місце в машині, можемо когось взяти з собою якщо хтось хоче погулять, подивитись шо там) Через хвилин 20 буду у норс вані, потім Ванкувер, бьорнабі, Сурі, так що якщо швиденько хтось надумає можу забрати) назад привезу теж) пишіть в особисті)
-
Ну з деякими стикався. Вата -ватна. Сучасне інформаційне середовище дозволяє їм мати картину світу в якій їх країна захистник та визволитель. Вони цією можливістю радо користуються. Як і Гітлер в Германії тридцятих років минулого століття, путлер витяг та розвив у них найогидніше, що є у кожній нації. І їм це справді сподобалось. За кородоном це ще більш розповсюджене. В Празі недавно, посольство рашки організувала досить масовий протест «проти русофобії». На такі маніфестації вони виходять з радістю.
-
Коротше, не бачу сенсу в подальшій розмові, ви все одно лишаєтесь при своїй думці, а я при своїй 🤷♀
-
Нажаль, таких одиниці.
-
А я знаю таких особисто. Які приїхали сюди 5-10 років тому, стабільно допомагають українцям і донатять на ЗСУ. Від них допомоги більше, ніж від "українців", які сюди приїхали і роблять рівно нічого.
-
Як знаєте. Комусь подобається вірити у « гарних росіян, яких гнобить поганий путін», я не вірю. Бо то саме цей «глибинний народ» , а не їх трьокнутий фюрер вбивав пострілами у потилицю та гвалтував дітей на окупованих територіях. Причому робили вони це радо, з задоволенням та насолодою. Хтось ще може бачити в них людей, які гідні свободи?
-
Ну то вже наша внутрішня українська лінь, впертість та дурість. Від неї нікому сторонньому шкоди немає. Порівнювати з агресивним шовінізмом рашистів неможливо
-
В такі моменти моя агресія просто level up
-
Ще гірше, коли ті українці потім втирають місцевим "у нас в Украінє гаварят все на русскам", а потім коли я говорю українською мені кажуть що це не моя мова, бо в нас же всі на русскам гаварят🤦♀
-
їдемо Українською компанією в peace arch , є ще одне місце в машині, можемо когось взяти з собою якщо хтось хоче погулять, подивитись шо там) Через хвилин 20 буду у норс вані, потім Ванкувер, бьорнабі, Сурі, так що якщо швиденько хтось надумає можу забрати) назад привезу теж) пишіть в особисті)
-
Жодної активності у general тому продублюю у цю гілку
-
Так вже сталося в Варшаві. На жаль. Такі ж українці розповідають наліво і направо місцевим, що української в Україні майже ніде немає, а з рашкою родичі, сім'ї, спільна історія, ніякої різниці.
-
Триндець повний 🤷♀
-
Але то не значить шо всі такі
-
В Англії то саме, я жив з людьми з Одеси які ходили і всім ходили і розказували як в ссср било харашо, і шо стреляют еті і еті Зїхав викликав податкову службу на таку худобу, що живе за кеш
-
Ніякої шкоди, окрім як нас порівнюють з народом терористом і вбивцею. І якщо для вас це ок то продовжуйте і далі думати що ніякої шкоди там немає👌
16 Jan 2023, 06:08
7753/24289
4 minutes ago