Канадська Кібер-Січ
-
Відновлення ,враховуючи санкції, взагалі майже неможливе
-
Він ще й не літабельний тепер
-
Ну як збили... він стояв на аеродромі, який атакували дронами. В будь якому випадку, дуже гарна новина)
-
От я " клевали носом" не можу перекласти 🤔
-
Десять негритят отправились обедать, Один поперхнулся, их осталось девять. Девять негритят, поев, клевали носом, Один не смог проснуться, их осталось восемь. Восемь негритят в Девон ушли потом, Один не возвратился, остались всемером. Семь негритят дрова рубили вместе, Зарубил один себя - и осталось шесть их. Шесть негритят пошли на пасеку гулять, Одного ужалил шмель, их осталось пять. Пять негритят судейство учинили, Засудили одного, осталось их четыре. Четыре негритенка пошли купаться в море, Один попался на приманку, их осталось трое. Трое негритят в зверинце оказались, Одного схватил медведь, и вдвоем остались. Двое негритят легли на солнцепеке, Один сгорел - и вот один, несчастный, одинокий. Последний негритенок поглядел устало, Он пошел повесился, и никого не стало. Нема перекладу з кацапської, тому так...
-
"Перамога" - партизанський рух в Білорусі
-
Там написано хто це зробив
-
Про себе переклада, але влом писати
-
Ну так то невідомо хто це зробив, партизани чи ні)
-
Треба спробувати...
-
Ну білий вірш точно вийде ))
-
Куняли
-
Та пофіг хто, головне що -1
-
Я вірю фактам, та цифрам які не з пальця взяті і не з одного джерела. А утруванню та емоціям - ні. Це для пропагандистів і дешевих журналюг
-
Зневірений це дещо інше) це коли ти не віриш у щось таке величезне, наприклад у перемогу, або не віриш у власні сили, то ти зневірений) А якщо ти не віриш у те що на заборі написано, то ти просто розумна людина)
-
О, це вже цікаво...))
-
Неможна бути зневіреними!
-
ну а в інших телеграм каналах написано що це ЗСУ зробили, а у кацапів в телеграм каналах написано що воно само загорілось) Хіба можна вірити в те, що написано?😂
-
Десять москалят лежало в бульбостані Один із них бабахнув - залишилося 9 9 москалят нажершись закуняли - Один москаль вдавився - залишилося 8 8 - еро кацапів пішли за коробльом - один вже не вернувся, лишилися всімох
-
Тож думаю ви тут лише для срачу, а це мені не так цікаво 🤷🏻♀️ соррі.
16 Jan 2023, 06:08
Post 8931 of 24245
about 24 hours ago