Канадська Кібер-Січ
-
Повністю підтримую! Ця охота на відьм вже задрала. Всі знають хто скільки стирив, всі навколо злодії і тільки викриватель - єдина честна людина на світі. Як взагалі можна жити з таким наспоєм?!. Впевнений, порядних людей серед українців - переважна більшість. Притула один із них. Я особисто донятю на ПЖ. Вони працюють професійно, давно і честно. Разом переможемо!
-
Ну та, це ж дуже важко дотриматись єдиного правила - говорити українською в українській спільноті) Є купа чатів в яких спілкуються і російською, то в чому проблема піти туди, а не розводити тут кремлівські тези і популяцію російської? В чому твоя проблема?
-
А хіба не руський мир принес нам російську? Як так сталося що в Україні розмовляють російською ?🤔
-
Я забув про «Повернись Живим», ніколи не підтримував, але вони класні і я на 99,99999% впевнений - ім я довіряю
-
Ні, я про фрази, які неодноразово проскакували в різних гілках)
-
Тобто для тебе розмовляти російською і «руський мир» це одне і те саме?)
-
Може так с самого початку і розмовляли😉
-
ну шо значить колись було) невже в твоїй сім'ї немає прикладів чого ви стали розмовлять російською?
-
Ну це і так було ясно кого з істориків ти у авторитети ставиш)
-
знаю я одного історика) минулого року він вирішив на Україну напасти) Мені взагалі то байдуже що було тоді, колись) Розмовляють і розмовляють І навряд колись буде інакше)
-
Про них мови нема. Питання до тих, хто втік з України, щоб закон не дібрався
-
я знаю тут двох хлопців що виїхали через рф) Це не дуже приємний і не дуже легкий шлях, але тепер вони у безпеці
-
Шо відбувається в чаті
-
Та купа народу виїхали через рф. В цьому то що такого? Як виїхати щє наприклад з Маріуполя окупованого?
-
Так відповідай як хочеш))
-
Як тобі б відповісти тактовніше
-
Це краще ніж загинути, чи ні?)
-
я б і через рф виїхав якщо потрібно було б)
-
Все, хватить хейтити одне одного в цій гілці😂
-
Йдіть в дебати
16 Jan 2023, 06:08
9752/24301
about 23 hours ago