Канадська Кібер-Січ
-
Той факт, що ти тут давно, все пояснює) Більшість фондів, в першу чергу допомагають собі, а вже потім хлопцям з ЗСУ) Хоча звідки тобі про це знати?) Людина порадила вам що робити, як хочете допомогти. І він не сам це вигадав, він там був, бачив. Сумно що ви не відрізняєте правду від поливання лайном)
-
Surrey,BC based, construction Company is looking for 2 labourers to start immidiatedly. Candidates must be able to speak, read, and fully understand English. The shift is Monday to Friday from 12pm - 8pm with a thirty minute paid lunch and the hourly wage is $23. Full benefits after 3 months and 2 weeks paid annual vacation. Please,send your resume to [email protected] or call Andrey @604-728-6671 . Thank you.
-
Це ви ще не купували самі собі бронік берци форму розгрузки оптику)))) я сам за березень витратив на своє оснащення більше 3000 к. І задонатив не менше . А фонди казали ми співпрацюємо з комбатами нехай вони займаються вашим оснащенням. Коли бронік коштував 200 евро ми купували їх в Україні по 900. Нам видали тільки автомати. І так після контузії і всього лайна яке пережив я втік сюди і родину свою теж перевезу. А вам пораджу поїхати до дому і перевірити на власний досвід як там в Україні.
-
Я думаю він бачив війну, бачив військових, чув що вони кажуть про всі ці фонди, про волонтерів із великих фондів) Як притула поклав чиїсь гроші у карман він може і не бачив, але я думаю що супутника він теж не бачив) і ви мабуть не бачили, чи ви бачили той «супутник»?) Чи що там вони ще «придбали»?😂
-
Мої родичі та друзі воюють на різних напрямках зараз. Те, що розповів Сергій частково має сенс, але лише на одному напрямі, де виявили розкрадання та перепродаж тих самих броніків. У інших є ПОВНЕ оснащення. Єдине що докупляли це якісь побутові речі, прилади нічного бачення і дрон. За каскою, броніком та іншими речами вони звертаюься за певним номером і їм все видають. Тому досвід однієї людини - не є репрезентативною вибіркою, щоб робити висновки.
-