Канадська Кібер-Січ
-
Так це хода буде ?
-
If you're passionate about making a difference, eager to learn, and ready to take on new challenges, we want to hear from you! Apply now and get ready to have an unforgettable summer experience that will shape your future in countless ways. Let's work together to make a difference and create a brighter tomorrow! Start dates: Cohort 1: May 29 - July 21 2023 Cohort 2: July 3 - Aug 25 2023 *flexible shifts, 35 hours per week. Apply here: lnkd.in/gNC7ryPR
-
Це просто перестали постачати на московію, ось тепер потрібно десь продати. Краще тут, ніж на московіі, у ніх там вже ріпак підходить …. Як таракан казав щось «озима кукурудза» …
-
Вітаю. Хтось мав досвід співпраці з Joblio?
-
Привіт) Шукаю кімнату на довгий термін, бюджет до 1300/місяць, заїхати можу 15 травня-1 червня. Що шукаю: - окрема простора кімната з вікном - до 15 хв пішки від будь-якого Скайтрейну, чи в районі UBC - обов'язково мебельована - велииикий пріорітет варіантам с персональною ванною кімнатою Про мене: - 24 роки, ще 2 роки відкритого ворк перміту - працюю фултайм в офісі на студії спецефектів для кіно - не курю і не вживаю - кредитний рейтинг 700+, можу надати референси від нинішньої лендледі, та з місця роботи
-
Для цього ми і зустрічаємся в різних ерія)
-
Ми у Ванкувері, тому просто «індійська кухня» не працює, в них багато різних кухонь (це як українцю сказати, де ваша руська кухня, я років пару так послухав лекцію від свого друга індійського походження, скажіть ситху що дуже полюбляєте його «батер чікен» і тощо). Я не спец в кухні індостану, але помятайте, що там мешкають, індуїсти, будісти, католики, мусульмани, крішнаіти і 100500 . Пропоную зупинитися на найбільш популярних напрямках кухні - і тут Вакувер нейкраще місце у обох Амеріках скоштувати аутентичну кухню
-
Трохи оселедця … місцевого, але не гірше дунайки