Українці у Ванкувері
-
Доброго дня, на вихідних ідемо до Ванкувера, підкажіть, будь ласка, де можна купити вишиванку?
-
@makesaher, please, send the characters displayed within the time amount specified to this group, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня, @ltaniaaa
-
Привіт порекомендуйте будь ласка професійного досвідченого bank advisor щодо інвестування
-
Їх же можна повернути назад спокійно
-
Я про строчила термін повернення, тому хочу продати
-
Привіт усім. В мене питання є: Якщо людина (ніколи раніше не бувша в Канаді) приїде, допустимо завтра, чи зможе вона получити Ворк Перміт і 3000$ від Канади? Хтось про це щось знає? Віза до 2030
-
Але треба буде жити десь 2-3 місяця без роботи
-
А ось воркперміт здається якось можна отримати
-
Що стосується 3к то стовідсотково
-
Ні , лавочка закрилась
-
Добрий день . Підскажіть будь ласка в якому районі і можливо порекомендуєте готель краще зупинитися на пару днів ( де меньше наркоманів і т.д … і більше гарних видів )
-
Дуже вдячний
-
West Vancouver 😉
-
North van
-
Всім привіт! Може хтось хоче потрапити на Craft Beer & Music Festival цієї суботи? В мене є 3 квитки. З податками вийшло по $80. Продаю по $60 🙌 www.ticketleader.ca/events/detail/vcbw-2024?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0RIDUUXRfZySLhgKUDbX93yBDFjp7YvL9nPpJlILykUKp_WeLTdm-z7n8_aem_LsmBnx7i7A30IdcWRq0Nig
-
Всім привіт☺️ Збираємося приїхати на vacation до Ванкувера, можете,будь ласка, порадити цікаві місця або заклади для відвідування. Може у вас є улюблені пляжі або інші цікавинки і ви не проти поділитися ними буду дуже вдячна🫶🏻
-
Якщо подавалися до закриття КУАЕТ програми то отримаєте ворк перміт, але 3000 наче були тільки до 31го березня. Подивіться багато є відео щодо програми і особливості її продовження у Ютубі- там багато інфи і відповідей на Ваші запитання.
-
Привіт усім . Підкажіть будь ласка медичний центр з хорошим лікарем де приймають нових пацієнтів . Заздалегідь вдячна .
-
Привіт. Здається це питання вже задавали в чаті, пошукайте в історії будь ласка. Якщо ж не знайдете, то напишіть.
16 Jan 2023, 06:08
Post 10862 of 12987
about 11 hours ago