Українці у Ванкувері
-
Дякую
-
Всім привіт, живу зараз в Альберті, але думаю про переїзд в Британську Колумбію, питання наскільки важко отримати PR у Ванкувері?
-
Це питання виключно порівняння умов самих програм які є в доступі. Якщо немає бажання самому розібратися, є професійно навчені для цього люди - еміграційні консультанти. За пошуком вам буде запропоновано декілька топових спеціалістів.
-
Всім привіт! Чи може хтось підказати викладача англійської, котрий може підготувати до IELTS Academic? Саме вчитель, а не курс Дякую 🙏
-
www.facebook.com/share/nSdGBwjCVkrKwFf3/?mibextid=LQQJ4d Щиро рекомендую
-
Дякую А можна якийсь інший спосіб сконтактувати її? Бо в мене нема фейсбук
-
Дякую
-
Написала в приват номер телефону
-
Продам пес Патрон,купила для онуки,а він не сподобався дитині🥺.Він обійшовся мені майже 200$,продам за 150,купляла для нього шеврони і нашийник окремо.Підбирала все як у справжнього песика Патрона!
-
Якщо треба,добавлю фото
-
Він має зріст,як справжній джек рассел
-
Доброго ранку, мені лікар ЛОР потрібен, було б чудово якби десь навколо Burnaby заздалегідь дякую🫶🏽
-
Вам потрібно іти до сімейного або у Воле ін Клінік ,щоб дати направлення до лора.
-
Усім привіт Підкажіть, будь ласка, де, на вашу думку територіально, найлегше здати road тест ? Дякую
-
North Van
-
Maple Ridge
-
Зараз всюди великі черги на драйвінг тест, якщо будете знати локацію — є сервіс який моніторить вільні віконця в icbc icbc-road-test-finder.ca/
-
Я у Норсі якраз сьогодні питала про можливість здати тест раніше запису. Мені сказали, що можна спробувати walk-in з понеділка по пʼятницю. Прийти о 8:30, записатися у лист очікування і сподіватися, що хтось не прийде
-
Привіт! чи є тут хтось хто в’яже на замовлення?
-
Доброго вечора. Знаю дуже хорошу вязальницю. Звати Еля з Ялти. Даю контакти +7 (978) 972-82-78. Дзвоніть їй на ватцап
16 Jan 2023, 06:08
Post 12547 of 12791
about an hour ago