Українці у Ванкувері
-
Відкриваємо набір дітей на БЕЗКОШТОВНЕ заняття 20/02-27/02 в IT школі для дітей (онлайн): Програмування ігор - для дітей 6-18 років (Scratch, Roblox, Python, Unity) Дизайн 2D - 8-18 років (Adobe Photoshop, Photopea, Figma, Canva) 3D дизайн (Blender) 10-18 років Створення сайтів - 12-18 років (HTML, CSS, JavaScript) Кого записати? В особисті повідомлення напишіть ім'я дитини та її вік 🙌
-
Чи вдалося знайти контакти?
-
Ні, ніхто не сконтактував
-
Ні не вдалося. Ніхто мені не подзвонив. Завтра вже на роботу. Це дивно, тому що у Манітобі ми з чоловіком волонтерили постійно. Там онлайн реєструєшся і вибираєш пару годин зміну і йдеш доромагати. Все легко працює. Також новоприбулі, хто ще без роботи, приходять іноді волонтерити.
-
Інформація для тих родин, в кого є діти підліткового віку
-
Всім привіт! Є велика потреба в сортуванні медикаментів перед відправкою в Україну. 20 палетів вже перебрано і посортовано і знову очікуємо на 20 палетів. Реєстрація на волонтерство на сайті: www.maplehopefoundation.org
-
Доброго дня усім💛💙 Уроки англійської мови для дітей та дорослих БУДЬ-ЯКОГО рівня, в тому числі професійна англійська❗️ ✅Досвід успіху ✅ Індивідуальний підхід до кожного ✅ Вміння працювати з дітьми ✅ Новітні педагогічні методики ✅ Сучасні посібники ✅ Будь-яка форма навчання ДІАГНОСТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ БЕЗКОШТОВНО Ціна договірна ЗАЦІКАВЛЮ, ЗАХОПЛЮ, НАВЧУ🇺🇦 Обожнюю дітей❤️ Більше інформації в особисті повідомлення
-
Пишіть в особисті
-
Привіт, ні
-
Привіт. А ви у Ванкувері знаходитесь?
-
Прив'язане. Але можна при переїзді змінити.
-
Дякую за відповідь ☺️
-
Вітаю,бачив що є окрема фінансова допомога від БК. Хтось оформлював? І скільки нараховують щомісяця?
-
Ось поки такі результати опитування на тему коли учасникам групи найзручніше зустрітись. В принципі, найбільший відсоток проголосував за неділю після мітингу. Давайте тоді в Неділю поспілкуємось і познайомимось. Всіх чекаю на заході 🇺🇦✊🏻 🤗💙💛
-
Добрий день,підскажіть будь ласка,чи можу я віднести документи на вклейку візи і свої і моєї дівчини?чи обов'язково щоб 2 були
-
Курс з англійської(A1- другий семестр) онлайн в мінігрупах (4 людини) від мовної школи EDUCADO🥑. Розклад: Понеділок 18:00 Середа 18:00 Четвер 19:00 (Київський час) Вартість - 4800 за 24 години семестру Є безкоштовний пробний урок Якщо цікаво, пишіть в особисті
-
1:20 три раза в неделю ,очень мало… плюс зачем нам платить 200$ если мы это получаем бесплатно … И знание А1 здесь ничего не говорит,здесь нет А,В,С … Здесь идёт знание по уровням … Здесь другой диалект… акцент…
-
Привіт. Скажіть будь ласка , де робили курси англійської мови?
-
S U C C E S S Бесплатно ,качество,и время И официально где дают документ когда оканчиваете
-
Привіт! Коли ви проходите assessment test, вам з вашим результатом дають перелік установ, які провадять LINC курси вашого рівня. Ви можете обрати найзручніший варіант, залежно від того де ви живете, наприклад, або наявних вільних місць на курс
16 Jan 2023, 06:08
Post 983 of 12788
about 4 hours ago