Українці у Ванкувері
-
Стосується тільки того з яким прошарком суспільства мав справу, але це не залежить від національності. Тому не приписуй нашому народові типовості якісь.
-
Тут більше про те шо люди говорять про якісь відсотки та типовість просто шоб сказати шось, інколи шоб виразити якус свою круту думку яка йде на переріз загальному шаблонові. А по факту інфою люди не володіють. То навіщо пустословити?
-
Я в ВС бо так склались мої сімейні обставини. Особливо мене сюди не тягнуло. Більш того, у мене є можливість порівняти ВС та Манітобу. Так от жахи останньої ну дууууже сильно перебільшені. Той рівень комфорту, який я мав в Манітобі тут для мене, нажаль абсолютно недосяжний. Та головне, у мене немає питання з отриманням PR. Я громадянин Канади. Відносно статистики. Я читав аналіз стану еміграційних програм. Для мене ці цифри не мають такого суттєвого значення, тому щось зарам‘яталось, щось ні. Шкода, що переважна більшість тих, для кого це питання подальшої долі, не опускаються до пошуку таких данних. А вони в мережі є. Вас засмучує, що я намагаюсь повернути людей до реальності, а мене засмучує, що життєвий план більшості то -«всі якось викручуються і я пропетляю…». Мій заклик до всих шановних співвітчизників - не будьте сміливими, будьте розсудливими та розумними! Тут мені дуже прдобається старий жарт про те як команда альпіністів із Ізрілю мужньо та героїчно обійшла Еверест…
-
По-перше, Ви на мої питання не відповіли, бо не можете. А щодо порівняння провінцій і Вашого досвіду отримання PR, то то якби не робить статистику (теж відкрию Вам очі на реальність - НАШ ОСОБИСТИЙ ДОСВІД НЕ РОБИТЬ СТАТИСТИКУ, ТОМУ ЦЕ НЕ ДАЄ НІЯКИХ ПОРІВНЯЛЬНИХ ЦИФР В 99 І 95). Ви просто вкинули яд на людину.
-
Зупинися
-
Шо за висєр? Чєл тут люди не тупі якшо ти про це. Всі добре розуміють що якшо ти вирішив залишитися то треба звернутися до міграційного консультанта який розкаже тобі про твої шанси на ПР і що бля цього потрібно зробити. Також не розумію до чого тут твій комфорт в якихось провінціях? У кожного свій комфорт, якщо люди тут значить їм ОК. І досить говорити про якусь Фантомну на мій погляд більшість, прийди до себе і зрозумій що ти не володієш інфрмацією щоб судити за ВСІх.
-
Немає за що, це тільки конкретно моя історія, можливо дасть Вам трохи уяву як може бути, але це не значить, що у Вас так буде. Якщо хочете їхати, то їдьте і ніколи нікого не слухайте, а бачите негатив від земляків, чи кого іншого то значить ви все вірно робите. Тільки моя порада то добре би мати 10к+ cad но і ретельно вивчити план отримання ПР, звісно якщо вам то потрібно.
-
Мені жіночка прямо вже в Ванкувері в аеропорті обурювалась як я так приїхала якщо тут нікого в мене нема, тут ж так дорого, бла-бла-бла Так і хотілось сказати - а тебе ї**? У кожного свої критерії того як вони роблять рішення, у когось це клімат, може у когось це те з якої букви місто починається, це вас ніяк не стосується
-
ООО такий ядок :) Ви прям Господь Бог знаєте все і вся та думаєте, що ніхто детально не ознайомився з міграційними програмами і так далі. І в медицині ви бачу єксперт знаете як в кого організм переносить погоду в залежності від форми одягу. Ну що ж якщо стільки негативу, полювання під ноги і яду то значить я на вірному шляху, дякую що додали мені впевненості.
-
Я пишу саме про статистуку, яку Ви теж можете знайти та вивчити. Тож Ваша доля, не лініться! Що до мого особистого досвіду, про нього я написав тільки тоді, як було щадано конкретне питання. То навіть не стосується отримання PR, а стосується досвіду проживання в інших «страшних» провінціях.
-
Статистика така, що у людини мабуть не все добре в житті, тому вона хоче зіпсувати його ще іншим сіючи, свій негатив та тонни яду, не розуміючи, що його погляд не означає, що у всіх так само буде. Всеодно у кожного по різному і навіть моя конкретна ситуація то тільки моя у когось іншого може все відрізнятись при однакових вхідних умовах.
-
Якби така статистика була, то Ви б не писали зараз мені: " вивчіть, найдіть, не лініться", а просто б скинули. А звідки можна взяти цю статистику, якщо навіть процес отримання віз CUAET продовжили. Ще навіть не пройшло 3 роки, щоб формувати статистику, скільки людей отримало PR і з яких провінцій.
-
Посилання на статистику можна?