UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вообще, почему возник такой вопрос, странно. Женщина что, отличается чем-то? Руки есть ноги есть, голова есть. Го работать.
-
А от этих и у нас можно вместо зажигалки черенком от лопаты получить
-
Ну это их выбор - меня они не трогают)
-
Да они портят атмосферу, но они по сути безобидные. Тут опаснее могут быть малолетни лет по 17
-
Друзі праві,програму пишеш сам,тому тут кому як...) В мене жінка вміє користуватись всякими AI штуками,тому штучний інтелект допомагає😂 А контракт не продлили тому шо не сподобалась їм,от і все
-
Боми
-
Бо ми спокою не дають
-
Там типо від говермента фондування було, може тому такий бардак хз. Але досвід супер, точно допоможе у подальшій кар'єрі. Дякую🙏.
-
Нє) то скоріш флешбеки зі штатів)
-
Тоді не пощастило,шо щє я можу сказати...) наступний раз точно найдуть гарне місце!
-
Доброго вечора! Підкажіть де в даунтані зробити медкомісію? Адреси якщо можливо будь ласка
-
То у вас флешбеки с Украины
-
Супер, в них программа була зовсім не прописана, типо давайте креатівте. А там программу прописати на 4 міс за 2 тиждні, типо але, і без прикладів. Але там загалом бардак. Тому і спитала.
-
Всі привіт. Маю питання. На завтрашню ярмарку вакансій потрібно реєструватись?
-
Ну хз дивлячись на них скільки їх багато відчуваю себе у ґетто
-
І я не знаю шо вимагали в друзів ваших,але в неї нічого такого не просят. Працює 4 години в день,платят за 6. Дома ще 2 години тратить кожен день на план і программу,шоб все чесно було
-
В нас студентів у Bow Valley постійно ловлять, не відчислюють але пальчиком "грозят" типо ну ну😂. Тому я обережно то роблю чисто як додатковий референс, але так штука корисна.
-
Здавала,та наче легко. Середній 8 вийшов Саме краще це speaking 9 чи 8,5,найгірше writing 7.5
-
Та тут таке саме
-
Гп?
20 Jan 2023, 19:11
Post 106275 of 369723
3 minutes ago