UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не видел ни одного. Все равно нету тех, кто может убить человека (если я не ошибаюсь).
-
А есть фото паука?
-
В бейсменте
-
Ну это если не трогать бомжей и гусей не кормить
-
А чё там у вас с гусями? ( Надеюсь, этим вопросом я не открыл ящик Пандоры)
-
Здесь гуси решают имеешь ли ты право находиться на районе, а не наоборот
-
Их очень много
-
Чудо це (одеколон) можна купить в Вінерсі, ох...ний для алергіків і людей з надчутливим нюхом
-
А есть кто в рекламе работает? Я внезапно почувствовал вкус к этому делу.
-
Его уже задавили
-
Я лично не видела, но парень сравнил с фоткой с Гугла и сказал что скорее всего ядовитый был, тельце было похоже на него
-
Доброго дня. Хто знає? Куди звернутися, щоб зареєструвати шлюб в Калгарі між українкою та українцем? Дякую
-
Доброго дня. Хто знає? Куди звернутися, щоб зареєструвати шлюб в Калгарі між українкою та українцем? Дякую
-
о, а ви не через цей чат познайомились, випадково? бо якщо так, то у нас буде хоч одна романтична історія 😂
-
Можно онлайн на сайте дия
-
Доброго дня. Підскажіть я ще в Україні. Пробую складати резюме. Все життя пропрацював в фінансах. В Канаді на перший час планую знайти сюрвайвел джоб - будівництво чи щось таке. Чи потрібно в резюме для некваліфікованої роботи писати про освіту в фінансах, стаж, досягнення і здобутки ?
-
Так ночь еще
-
Чудесное утро ☺️ ☕☕☕
-
Привіт всім , порадьте офтальмолога , та де по беніфітах можна зробити окуляри
-
Здають (станція Southland сітрейну, поруч є суперстор, гудвіл) ціни на сайті дивіться (пиблизно 1550 1 бд, 1650 2 бд)
20 Jan 2023, 19:11
10 minutes ago