UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня підкажіть чи працює Binans в калгарі
-
Хтось планує сьогодні бути на зустрічі про канадську нерухомість?
-
Безкоштовно. Термін до 08/23 Коробка закрита SE, Quarry Park
-
Ви модератор? Модератори б видалили,якщо б рахували за необхідне. Я їм на спамера показала,вони видалили його. Моє повідомлення залишилось ,ну і ок. Тепер будете знати,що це за повідомлення,коли вказані тільки модератори
-
Я знаю . Я шукаю компанію. Сам їхати не хочу . Питаю завчасно щоб встигнути купити білет на шатл
-
Я не это имел ввиду))) я имел ввиду их стереть нужно )))) Мария))) могли бы в личку написать)))
-
Супер
-
Админ поехал снимать.
-
Добрий день. Є хтось хто вже працює оператором форкліфта? В якій фірмі робили канадську ліценцію і скільки обійшлася?
-
Их стерли давным давно
-
Дякую
-
Кстати смешон тот факт, что зомби выбрали своим символом букву из латинского алфавита. То есть фактически из английского, то есть из языка, на котором говорят в ненавистной ими Америке😂 Даже тут обосрались))))))
-
Так
-
Банфф. Можливо хтось буде їхати в Банфф 7 червня зранку? Я один, без багажу.
-
Как мой старик сосед шел пьяненький, и стоит КамАЗ с буквой Z , они все вышли с КамАЗ и смотрят что в нем сломалось. Он им " Что буква Z означает? Zаебались? Что ли😂😂😂😂😂" И пошел бухой дальше))))
-
Також цікавить це питання
-
росня никогда не отличалась умом и сообразительностью 😄
-
Чудово що буде запис. Питання дуже актуальне.
-
Є. Почав працювати без ліцензії, а через деякий час прямо на роботу прийшов мужичок, котрому я здав теорію і практику. В цей же день він видав мені канадську ліцензію на форкліфт. Обійшлося 0$. Чув що багато хороших компаній так роблять.
-
Продаю ноутбук ASUS L510M ціна - 200 cad Для офісу та фільмів, йому два місяці всього, на гарантії. Ліцензійна Windows 11 Intel Celeron N4020 Processor 1.1GHz Screen size 15.6 Inches Hard disk size 128 GB RAM memory installed size 4 GB Graphics Intel UHD Graphics 600
20 Jan 2023, 19:11
Post 121320 of 369056
30 minutes ago