UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вот тебе поиск и вот тебе нотариус Лучше не умничай,а нормально дайте ссылку,здесь многим нужен нотариус
-
Я фоткал, но ниче не понятно
-
Но учитывая то, что моего сложно впечатлить, то там явно все плохо
-
Шукаю кімнату від 1 серпня для одного шкідливих звичок не маю е робота фул тайм
-
Я до для нотаріального завірення ходила у адвокатськи контори, вони мають правр це робити.
-
Можливо комусь буде корисно
-
Ну так пошукайте і дайте,в чому проблема😄
-
Вы при этом за рулём? А то на перекрестке можно быть в разных ролях. Если да, то штраф $300 и 3 points, за distracted driving. Были прецеденты, людей на перекрёстках штрафовали.
-
продублюю ще сюди. Наш Кіт був кастрований в Бухаресті, нам там в паспорт написали казна що і Licensing в Калгарі не зміг підтвердити цю інформацію на базі наданих докуметів (паспорт з відміткою “ODT”. Сьогодні їздили в Animal Service Center (2201 Portland St SE, Calgary, AB T2G 4M7), підтвердили з наших слів, що кіт кастрований (ліцензію я вже придбала). Все зайнло 5 хв, сказали що оновлення з‘явиться на сайті десь за тиждень. Так що моя рекомендація - отримати нормальне підтвердження, або один із цих документів в країні де тваринку стерилізували (в ідеалі англійською): • A spay/neuter certificate • A receipt of surgery • A letter from your vet • Or adoption contract • Please ensure the information is a clear screen shot or PDF Або поїхати в центр, як зробили ми, якщо вже такої можливості нема. Далі будемо оформлювати страхування на кота, як розберемось, відпишу про наш досвід.
-
Бо треба по всьому чату шукати, а не по цій гілці. "Розумник")
-
Погуливши я знайшла цю фірму. Но я ж кажу я просто ходила до лоеров у компанію і в них завіряла.
-
Если ты не знаешь, можно просто промолчать,а не блестать красноречием Это ветка называется "перелет в Канаду" соответственно вопрос о нотариусе и разрешение на выезд здесь уместен
-
Говорит мой что там чисто фарш
-
Там дыра в заборе и мб даже дом задело
-
нет) мы ж говорим о пешеходах которых чуть не сбивают на перехрестках, я к тому что чаще всего перехожу дорогу вообще на нее не глядя
-
Я захищаю здоровий глузд,чоловік може і сам себе захистити)
-
Це так мило коли жінка захищає чоловіка❤️ так йому
-
Дайте пожалуйста контакт нотариуса для разрешение на выезд сделать ,здесь в Калгари,есть такие кто делал ?
-
Спасибо
-
Не сказал бы
20 Jan 2023, 19:11
Post 123297 of 369717
29 minutes ago