UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Договор нужно конкретной карты брать
-
И того уже три разных Дикий за снятие (сумма) Fee общая Условный супермаркет А под ниже Остальные маркеты на базу
-
Попробуйте зайти в ближайшее отделение и поговорить с сотрудником Канада пост... будет и быстрее и продуктивнее
-
А fee за снятие еще под отдельный
-
Снятие наличных?
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер і дієтолог-нутріціолог із персональним підходом. Якщо ви хочете змінити свою фігуру, я допоможу досягти бажаних результатів. Я пропоную: - Скинути зайву вагу або набрати м'язову масу 💪 - Прибрати живіт чи накачати сідниці 🍑 Я проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та надаю рекомендації ✅
-
Условно вывод с денег будет под своим % (диким кстати)
-
Всім привіт, може хтось продає чемодан? Куплю
-
Так покупки под разными % проходят в кредитках
-
очень много встречных вопросов. Если вы хотите покупать с рук через банк - ваш шанс стремится к нулю...
-
И это не 20% на покупку или в месяц, а в год
-
Привіт, потребую допомоги порадою🖐️ на початку місяця зняли житло у таунхаусі у компанії Авеню лівінг. На моє запитання стосовно поштової скриньки і ключа від неї мені відповіли, дослівно, що я повинна "зв'язатися з Канада пост, оскільки це поштові скириньки спільноти, і вони повинні мені допомогти із ключами". Я перечитала майже весь сайт Канада пост, ну нічого для себе підходящого не знайшла...Можливо хтось в курсі, що я повинна зробити, щоб в мене була поштова скринька до моєї домашнього адреси?
-
Доброго дня спільнота. Шукаю працю по догляду за дітьми, садок та тому подібне. Маю досвід в Канаді та Level 1. Може хтось має інформацію де потребують. Дякую
-
Но не смею утверждать, что это единая истина
-
Но когда я видел чарджи, то interest считался на разные транзакции и отдельный на весь баланс
-
Да , я согласен что все annually
-
Обычная тоже в таких диапазонах
-
Ну это low rate карта, да
-
Какой-то низкий процент. У меня скотиа 20 и 23 кеш если. Но опять это годовые проценты
-
Вот только что одну карту короткое описание увидел «rate will vary from 11.75% to 16.99% APR.»
20 Jan 2023, 19:11
4 minutes ago