UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
дякую
-
за це знаю
-
наскільки знаю, собор дає лише матеріальну допомогу і то тільки для певної групи осіб
-
ми були сьогодні в BMO, ніде квитки чи реєстрацію не запитували, але й толку там мало - пожежні та й коледжі самі. проте з паркінгом там біда - черга, ще й 15$ заплати😁
-
є сайт на якому канадські громадяни пропонують безкоштовне житло(на який термін не знаю, мб тільки на 1місяць але то уточнювати треба)
-
"на них" то Ви про ту громаду?👀
-
Всім привіт, виготовляю домашній сир та пельмені на замовлення кому цікаво пишіть у приватні повідомлення 🌸
-
Ви скинули папір про громаду. Алберта, як провінція не анонсувала ніяких виплат для українців по КУАЕТ, окрім 3000/1500 одноразово. Також в вас ще є покриття на дантиста і оптика. Ви можете отримати emergency виплати одноразово, але я б 3 рази подумала перед тим як на них подаватись.
-
без поняття, не було потреби тим цікавитися~ тож відповісти не зможу
-
А загалом громада в мене питання, а що в Україні людина з дозволом на роботу без українського паспорта могла отримати ( субсидії, виплати по безрабіттю) ?
-
Too bad.
-
ніц не зроз але дякую
-
Це не емердженсі виплати від держави. Я про виплати від церкви нічого не писала. Бо не є їх парафіянкою.
-
Стоимость подскажите, пожалуйста. И откуда забирать. Нам на 1 июля надо
-
В Costco очень вкусный кефир.
-
Ось офіційна інформація open.alberta.ca/. publications/emergency-financial-support-benefits-for-ukrainian-newcomers-ukrainian
-
Вы должны пойти к семейному и он вас направит. Здесь все хирурги учились, а не за взятки дипломы получали и операции делают в соответствии со всеми правилами поэтому не так важно кто, важно когда. Но если очень хочется отзывов то есть сайт RateMDs.
-
Потрібна не хелс карта, а карта бенефітів. З листом, який приходить з нею йдете до fair entry
-
Здравствуйте,скажите жесткость какая у этих матрасов?
-
Твердий.
20 Jan 2023, 19:11
Post 128190 of 369003
23 minutes ago