UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Паспорт до 29го року. Але в перміді є приписка
-
До 2026 року.
-
Не туди дивлюся. Вибачайте😊
-
Ні потрібна двох кімнатна квартира
-
На три роки до 2026 року, 23 June.
-
Набираем людей для "обработки" рузких в интернете, офис в Киеве. Помоги Украине, заскамь рашиста. Уточнение инфы в ЛС.
-
Все відміна паніки. Я просто не спав багато і дівчина теж молодець) вибачте що потурбував і дякую за допомогу
-
Thanks, that wasn't the question though😁 цікавить відгук людей, які там працюють (чи нормальні умови)
-
кто може підказати де можна придбати ноутбук в кредит?
-
www.youtube.com/@UA_Canada/
-
Розумно. І так- обережно. Канадці подивляться скільки українців залишиться, скільки працевлаштовано, яка користь або шкода від перебування українців в Канаді. І потім приймуть рішення. Нема питань- все дуже виважено. Головне- це щоб співвітчизники не спаплюжили можливість, яку надає Канада. Не секрет, що є гастрольори- приїхали, начудили і поїхали зі словами: « Канада- відстой, мені не сподобалось».
-
@EndryEnd
-
Якби я знала, що дадуть дитині в цьому центрі, то я би приїхала.
-
Я сьогодні хотіла зробити дитині SIN. Була в Service Canada. Дитині 13 років. Мені відмовили, хоча на сайті Service Canada не має ніяких обмежень і онлайн люди отримуюють дітям і 2 роки і в 9 років.
-
Ну чого ж, багато сподівався що буде як з правами, навіть в реалі коли з людьми розмовляли.
-
Ніхто особливо і не розраховує на преференції
-
Нема ніяких обмежень. У нас статус temporary resident
-
Питання, а навіщо sin дитині? Нам за стільки років не знадобилось.
-
Люди і без PR отримували онлайн. Зараз буду пробувати
-
Думає це остаточно, що сказали можуть скористатись програмами яки є.
20 Jan 2023, 19:11
Post 130859 of 369150
4 minutes ago