UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую!
-
Да вьі, получайте 🤣 берите все что можете.
-
youtu.be/lz7-tOPtfyU Через эту девушку отправляли уже многие знакомые, все хорошо и удобно .
-
Перепост!ПИСАТЬ НЕ МНЕ ,НА ФОТО ДЕТАЛИ УКАЗАНО!
-
Очень злость берет что наши чинуши не брезгуют грабить не смотря даже на войну 😡 эта гуманитарная помощь могла выглядеть как здесь в Калгари помощь в фут банке, но нет, после дербания до людей доходит только пакет гречки да пару концерн
-
Не нужно рефералочек
-
могу только сказать, район очень хороший ,все доступно и близко ,могу рефералочкой поделиться на свет и аренду !
-
Обидно. Только вот длямен многое открьілось. Вновь приехавшие ( далеко не все но такие есть и они тут не приживутся ) несут тоже самое, в их глазах помогать кому то бесплатно тьі ЛОХ, кто то перепродает єту мебель, кто то кидает с рентом. Єто не чинуши такие общество такое. И сколько еще будет продаложаться, пока умирают достойньіе.
-
HRG2384 15% скидка на витамины для иммунитета и для очищения кожи на iherb
-
Всім привіт Може хтось може порекомендувати хоста/недорогий готель/хостел на перший час ?
-
Всім привіт, якщо бланк на бенефіти ми відправили в електронному вигляді то потрібно дублювати і відправляти лист поштою?
-
Но вас пропустили?
-
Ну мы в Польше легально, потому что есть печать в паспорте, о том что делается карта, но они не готовы, и я слышала, что из-за этого могут не пустить ..
-
Я тоже был легально. Да меня пропустили, но очень долго доказывал, что был легально, официально работал, получал зарплату на карту. В итоге с недовольным лицом мне поставили штамп и отпустили. Я предполагал, что такое может быть, и по этому не решился лететь через Европу пересадками, а полетел с Варшавы прямым.
-
Летел с Парижа, 3 недели назад, вообще ничего не спрашивали, просто поставили штамп и все. Безвиз был просрочен
-
Класичні кльові лофери від Tommy Hilfiger. 37 розмір. (у мене устілка 24см) Але також підійде на стопу 23,5 см. Взуття шкіряне, привезене з Європи, Голландія. В ідеальному стані. Майже як нові. Взувались лише кілька разів. Але є один маленький нюанс, який ні на що не впливає. (Я просто змінила устілки) Місцерозташування у Downtown, Beltline. Ціна 40 cad.
-
Продаю за 500 баксов, послезавтра уезжаю, его себестоимость в интернете 1000 долларов
-
Я переезжаю, нужны деньги, у меня уже парень забронировал ноут, если не получится, то я вас напишу
-
Цікавить, Яка причина продажу ?
-
Привіт всім, хто летить чи планує летіти з собачкою. Хочу поділись нашим досвідом щоб вам було спокійніше🤍 Ми з чоловіком прилетіли вчора в Калгарі з Риму. В нас цвергшнауцер, щеня 9 місяців. Собака з нами їхала з Києва-Ужгород-Румунія-Рим (потяг, автобус)-Калгарі (літак). Ми робили документи ще в Україні на собаку. Всю інформацію знайшли на сайтах перевізників, на канадському сайті ircc про ввоз тварин, просто гуглили. З документів в нашого пса були: європейський паспорт (він з Польщі), тітри та 2 довідки міжнародного зразку. Обидві довідки ми замовляли онлайн у ветеринара, яка все вислала новою поштою з мокрими печатками, ось контакт @Pet_Passport. На кордонах українсько-європейських в нас не запитали нічого абсолютно щодо собаки. Але краще мати всі документи і вони не знадобляться, ніж інакше. Одна з довідок дійсна 10 днів і саме її питали при посадці на рейс, при прибутті у Калгарі. Наш пес не проходив по розмірах у салоні, тому летів як зареєстрований багаж у клітині. Ми купили величезну на колесах і поклали всі ліжачки, які він любить щоб був рідний запах. На реєстрації в Римі в нас перевірили на собаку документи, видали всі талони, наклейки на клітину і сказали повернутись за 1,5 години до рейсу щоб здати його у oversized baggage. На території аеропорту є зелені ділянки де можна гуляти з собакою. Доречі! З 1 липня у Римі є така штука як heat embargo це період коли дуже спекотно і вони не перевозять собак у спеціальному відділенні у літаку, тільки у салоні. Далі ми пішли на паспортний контроль і контроль безпеки, собака залишилась у негабаритному багажі з працівниками аеропорта. Там тихо, ніхто не ходить і він заснув. У літаку немає можливості перевірити як там собака ні вам, ні бортпровідникам. Але на літаку всі знали що собака летить у спец.відділенні і підходили до нас кілька разів запевняти що з нею все добре🤓 Забрали ми собаку разом з багажом після паспортного контролю у Калгарі, поряд з валізами які крутяться є відділення для негабаритного багажу. Ми нічого не давали седативного собаці тому що ветеринар забороняє це робити, невідомо як собака буде себе поводити і почувати у літаку. Пишіть в особисті, я розповім більше якщо треба. Я crazy mama що стосується собаки :) розумію що в інших може бути так само або інакше)
20 Jan 2023, 19:11
Post 132590 of 369315
3 minutes ago